Εκτός τρεις στην Καλλονή

Εκτός τρεις στην Καλλονή

Με τρεις απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής για το παιχνίδι με τη Βέροια, με τους Σπυρόπουλο, Μανούσο, Χογκ να είναι εκτός.

Εκτός τρεις στην Καλλονή

Ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, μετά από αυτό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, δίνει η Καλλονή, καθώς αντιμετωπίζει τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Ενόψει αυτού η προετοιμασία συνεχίστηκε με μία προπόνηση στους Λάμπου Μύλους την Τρίτη (2/2).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, αμυντικής τακτικής, επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων, με τον Νίκο Καραγεωργίου να μετράει τρεις απουσίες. Συγκεκριμένα, απείχε λόγω ίωσης ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, όπως και ο Γιώργος Μανούσος, καθώς τραυματίστηκε στο ματς του Σαββάτου (30/1).

Από τη μεριά του, ο Άντριου Χογκ έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης για το ματς της Κυριακής (7/2) θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (6/2), όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Best of internet