Μόνο φωνή και πάθος στην κερκίδα

Μόνο φωνή και πάθος στην κερκίδα

Μόνο φωνή και πάθος στην κερκίδα

Στον Ολυμπιακό περιμένουν ένα γήπεδο την Κυριακή γεμάτο φωνή και πάθος στην κερκίδα αλλά όχι οτιδήποτε άλλο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα.

Οι Πειραιώτες στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους σε αρκετές περιστάσεις ζητούν από τον κόσμο τους με ανακοινώσεις να μην πετούν αντικείμενα, φωτοβολίδες ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την διεξαγωγή της αναμέτρησης ή τον σύλλογο γενικότερα. Είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στο τελευταίο χρονικό διάστημα για να προστατεύεται όπως πρέπει η ομάδα.

Το γήπεδο στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή θα πρέπει να είναι «καμίνι». Να έχει... εκρηκτική ατμόσφαιρα με τον κόσμο να δίνει την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες του Μάρκο Σίλβα, με την συμπεριφορά όμως να είναι η πρέπουσα. Από τον Ολυμπιακό δεν επιθυμούν με τίποτα να δοθεί η οποιαδήποτε αφορμή από τον κόσμο και ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εξάλλου ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει το πως είναι ο ιδανικός 12ος παίκτης, έχοντας πάρει και τα εύσημα της UEFA αρκετές φορές.

Best of internet