Μόνο φωνή και πάθος στην κερκίδα

Δημήτρης Τομαράς
Μόνο φωνή και πάθος στην κερκίδα

bet365

Στον Ολυμπιακό περιμένουν ένα γήπεδο την Κυριακή γεμάτο φωνή και πάθος στην κερκίδα αλλά όχι οτιδήποτε άλλο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα.

Οι Πειραιώτες στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους σε αρκετές περιστάσεις ζητούν από τον κόσμο τους με ανακοινώσεις να μην πετούν αντικείμενα, φωτοβολίδες ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την διεξαγωγή της αναμέτρησης ή τον σύλλογο γενικότερα. Είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στο τελευταίο χρονικό διάστημα για να προστατεύεται όπως πρέπει η ομάδα.

Το γήπεδο στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή θα πρέπει να είναι «καμίνι». Να έχει... εκρηκτική ατμόσφαιρα με τον κόσμο να δίνει την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες του Μάρκο Σίλβα, με την συμπεριφορά όμως να είναι η πρέπουσα. Από τον Ολυμπιακό δεν επιθυμούν με τίποτα να δοθεί η οποιαδήποτε αφορμή από τον κόσμο και ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εξάλλου ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει το πως είναι ο ιδανικός 12ος παίκτης, έχοντας πάρει και τα εύσημα της UEFA αρκετές φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα