ΠΑΟΚ: Επαφή Σαββίδη με Βεζυρτζή

ΠΑΟΚ: Επαφή Σαββίδη με Βεζυρτζή

Τηλεφωνική επικοινωνία φέρεται να είχαν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Βεζυρτζή με αφορμή την πρόθεση του τελευταίου να υποβάλει την παραίτηση του από διοικητικό συμβούλιο.  

ΠΑΟΚ: Επαφή Σαββίδη με Βεζυρτζή

Μετά την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να ορίσει τον Λούμπος Μίχελ πρόεδρο της ΠΑΟΚ, όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta.gr, στην θέση του παραιτηθέντα Ιάκωβου Αγγελίδη, οι έντονοι κραδασμοί στην διοίκηση της ΠΑΕ συνεχίστηκαν. Ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου Νίκος Βεζυρτζής αισθάνθηκε τον εαυτό του θιγμένο απ' αυτή την κίνηση του μεγαλομετόχου, με αποτέλεσμα να σκέφτεται πολύ σοβαρά την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατά την διάρκεια της σημερινής (2/2) ημέρας ο Βεζυρτζής φέρεται να είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου ο τελευταίος ν' ακούσει τους λόγους που αναγκάζουν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραιτηθεί από την θέση του.

Ο διοικητικός παράγοντας του Δικεφάλου δείχνει να μην έχει ακόμα αποφασίσει αν θα επιμείνει στην αρχή του σκέψη περί παραίτησης ή θα κάνει ένα βήμα πίσω και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο σωματείο.       

Best of internet