ΠΑΟΚ: Επαφή Σαββίδη με Βεζυρτζή

ΠΑΟΚ: Επαφή Σαββίδη με Βεζυρτζή

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Επαφή Σαββίδη με Βεζυρτζή

bet365

Τηλεφωνική επικοινωνία φέρεται να είχαν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Βεζυρτζή με αφορμή την πρόθεση του τελευταίου να υποβάλει την παραίτηση του από διοικητικό συμβούλιο.

Μετά την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να ορίσει τον Λούμπος Μίχελ πρόεδρο της ΠΑΟΚ, όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta.gr, στην θέση του παραιτηθέντα Ιάκωβου Αγγελίδη, οι έντονοι κραδασμοί στην διοίκηση της ΠΑΕ συνεχίστηκαν. Ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου Νίκος Βεζυρτζής αισθάνθηκε τον εαυτό του θιγμένο απ' αυτή την κίνηση του μεγαλομετόχου, με αποτέλεσμα να σκέφτεται πολύ σοβαρά την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατά την διάρκεια της σημερινής (2/2) ημέρας ο Βεζυρτζής φέρεται να είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου ο τελευταίος ν' ακούσει τους λόγους που αναγκάζουν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραιτηθεί από την θέση του.

Ο διοικητικός παράγοντας του Δικεφάλου δείχνει να μην έχει ακόμα αποφασίσει αν θα επιμείνει στην αρχή του σκέψη περί παραίτησης ή θα κάνει ένα βήμα πίσω και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο σωματείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα