Ρομάνο: «Μπορούμε την πρόκριση»

Ρομάνο: «Μπορούμε την πρόκριση»

Gazzetta team
Ρομάνο: «Μπορούμε την πρόκριση»

bet365

Ο Ντιέγκο Ρομάνο με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το κύπελλο υποστήριξε πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ο Αργεντινός μέσος μίλησε για την βράβευσή του, αλλά και για τις μεταγραφές του Ηρακλή.

Ο Ντιέγκο Ρομάνο με δηλώσεις του στον «Arena» αρχικά μίλησε για τη βράβευσή του από τον ΠΣΑΠ λέγοντας τα εξής: «Είναι σημαντικές οι βραβεύσεις για έναν ποδοσφαιριστή. Το πιο σημαντικό στη δουλειά μας είναι η αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος, ειδικά τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Για τις νέες μεταγραφές: «Πάντα είναι καλό να έρχονται παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Τελευταία δεν μπορούμε να βρούμε το δρόμο μας. Μακάρι να βοηθήσουν και να μπουν στο κλίμα. Θέλουμε να προκριθούμε στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ»

Για τον τραυματισμό του: «Τώρα δυστυχώς είμαι τραυματίας αλλά θα προσπαθήσω να επιστρέψω γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ ήταν άσχημο το ξέρουμε αλλά έχουμε ρεβάνς και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα γιατί στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και μπορούμε να περάσουμε».

Για την πορεία της ομάδας: «Εμείς ξέραμε ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά. Από τη Β’ Εθνική στη Σούπερ Λίγκ με πολλά νέα παιδιά. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Νομίζω ότι ο Ηρακλής μπορεί και θα είναι πιο πάνω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα