Ηρακλής: Γνώρισαν την αποθέωση

Ηρακλής: Γνώρισαν την αποθέωση

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Γνώρισαν την αποθέωση

bet365

Οι ποδοσφαιριστής του Ηρακλή που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ γνώρισαν την αποθέωση από τους συμπαίκτες τους στη σημερινή (2/2) προπόνηση της ομάδας. Μάλιστα όλοι μαζί υποσχέθηκαν να δώσουν το 100% ενόψει των αγώνων με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγο πριν την έναρξη της σημερινής (2/2) προπόνησης, η οποία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, οι παίκτες που κέρδισαν τα βραβεία στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ, αποφάσισαν να στήσουν τα τρόπαια τους τους στο κέντρο του γηπέδου και όλοι μαζί να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Οι βραβευθέντες δέχτηκαν τις θερμές ευχές από όλους, παίκτες-προπονητικό τιμ και προσωπικό, ενώ τα «πειράγματα» έδιναν κι έπαιρναν. Να σημειωθεί πάντως, ότι τόσο οι 4 ποδοσφαιριστές (Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Λουκίνας, Τσιλιανίδης) όσο και ο Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισαν με νόημα, πως τα βραβεία που πήραν, ανήκουν σε όλους όσοι έδωσαν τα πάντα την περσινή χρονιά, ώστε ο Ηρακλής να επανέλθει στη Superleague. Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ (κύπελλο) και Ξάνθη (πρωτάθλημα), αυτή ήταν μία τονωτική ένεση για την ομάδα, καθώς όπως φάνηκε, η ψυχολογία των παικτών ενόψει των δύο δύσκολων, όσο και κρίσιμων παιχνιδιών με ΑΕΚ (κύπελλο) και Γιάννινα (πρωτάθλημα), έχει ανεβεί αισθητά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα