Πρώτη με Ατρόμητο για Ματέι

Πρώτη με Ατρόμητο για Ματέι

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με Ατρόμητο για Ματέι

bet365

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου έκανε την Τρίτη (2/2) ο Κοσμίν Ματέι. Εκτός με ΑΕΚ ο Πίτου Γκαρσία.

Παίκτης του Ατρομήτου είναι από τη Δευτέρα (1/2) ο Κοσμίν Ματέι, ο οποίος υπέγραψε για 2,5 χρόνια. Ο Ρουμάνος εξτρέμ ανακοινώθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όμως έκανε την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών την Τρίτη (2/2).

Μάλιστα, συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα για να τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Αντίθετα, ο τεχνικός του συλλόγου των δυτικών προαστίων δε θα έχει στη διάθεσή του τον Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό.

Την ΑΕΚ φιλοξενεί ο Ατρόμητος την Κυριακή στο πλαίσιο της Super League. Στο 3.50 στη Vistabet ο άσος του Ατρομητού.

Έτσι, η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς της Κυριακής (7/2) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» την Τετάρτη (3/2), ενώ αυτές της Πέμπτης (4/2) και της Παρασκευής (5/2) θα διεξαχθούν στον Ασπρόπυργο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα