Ηρακλής: «Στηρίζουμε και το βόλεϊ»

Ηρακλής: «Στηρίζουμε και το βόλεϊ»

Gazzetta team
Ηρακλής: «Στηρίζουμε και το βόλεϊ»

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής, με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει του φιλάθλους πως με την αγορά ενός εισιτηρίου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα υπάρχει ειδικό κουπόνι των 2 ευρώ για την ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι τα εισιτήρια του επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία και διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ, στη Μίκρα, σήμερα και αύριο από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, και την Πέμπτη (ημέρα του αγώνα), από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί, ότι την ημέρα του αγώνα, οι οπαδοί της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τα γραφεία του «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ», δίπλα από τη μπουτίκ, τα οποία θα ανοίξουν στις 10 το πρωί, ενώ από τις 3 το μεσημέρι θα λειτουργήσει και το ΒΟΧ, που βρίσκεται έξω απ’ τη θύρα 5.

Υπενθυμίζεται, ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
ΘΥΡΑ 10: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 13: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 20 ευρώ
SILVER: 30 ευρώ

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ηρακλής, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα και την ομάδα ΒΟΛΕΪ, τον «Αυτοκράτορα» του αθλήματος στη χώρα μας, ενημερώνει όλο τον κόσμο, πως για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, θα διατίθεται με κάθε εισιτήριο, και ένα ειδικό κουπόνι, το οποίο θα κοστίζει 2 ευρώ, χρήματα τα οποία θα πάνε αποκλειστικά στην ομάδα ΒΟΛΕΪ του Ηρακλή.
Καλό θα ήταν λοιπόν, όλοι μαζί να δείξουμε την αγάπη μας στην ομάδα που έφερε τίτλους και χαρές σε όλους τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ, αγοράζοντας μαζί με το εισιτήριο του προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου, και ένα κουπόνι στήριξης για την ομάδα ΒΟΛΕΪ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα