Κοντά σε ανανέωση ο Βάρντι!

Κώστας Ζάλιαρης
Κοντά σε ανανέωση ο Βάρντι!

bet365

Νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας έχει ετοιμάσει η Λέστερ για τον Τζέιμι Βάρντι, κάνοντας όσες υπερβάσεις δύναται στους όρους της συμφωνίας, προκειμένου να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο μεγάλος σταρ της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, με τα 16 γκολ και την πορεία πρωταθλητισμού των «αλεπούδων», με το ρεκόρ σκοραρίσματος σε 11 συναπτά ματς πρωταθλήματος, βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή νέο συμβολαίου.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Τζέιμι Βάρντι, αναμένεται να δεσμευθεί γι' ακόμα περισσότερα χρόνια με τη Λέστερ, ασφαλώς με αυξημένες αποδοχές στις 80.000 ευρώ την εβδομάδα.

Οι... «σειρήνες» που ακούστηκαν στην τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δίχως ωστόσο να γίνει ντόρος, ανησύχησαν τη Λέστερ που όμως φαίνεται ότι είχε φροντίσει για τον Άγγλο φορ και σύντομα θα του καταθέσει το νέο συμφωνητικό.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα της Mάντσεστερ Γιουνάτιεντ – Στόουκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα