«Κουβαλάει» τιμωρία ο Μοντέιρο

«Κουβαλάει» τιμωρία ο Μοντέιρο

Απόστολος Παγώνης
«Κουβαλάει» τιμωρία ο Μοντέιρο

bet365

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός του Ηρακλή δεν θα μπορέσει ν' αγωνιστεί στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς «κουβαλάει» τιμωρία δύο αγωνιστικών από το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Χόρχε Μοντέιρο υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή, όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta.gr, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα δύο παιχνίδια με τους Θεσσαλονικείς. Ο 28χρονος επιθετικός τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή της Κύπρου με τρεις αγωνιστικές λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Μοντέιρο μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα του ΑΕΚ Λάρνακας με 2-0, ήρθε στα χέρια με οπαδούς. Στο όλο σκηνικό μπήκε και ο συμπαίκτης του Εγγλέζου με τους δύο παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας να έρχονται στα χέρια. Ο παρατηρητής αγώνα είδε το τι έγινε με αποτέλεσμα οι δύο Μοντέιρο και Εγγλέζου να τιμωρηθούν από τον Αθλητικό Δικαστή.

Να σώσει ότι... σώζεται θέλει ο Ηρακλής κόντρα στην ΑΕΚ, με την Expekt να προσφέρει σε απόδοση 4.00 τη νίκη του «Γηραιού».

«του MONTEIRO DOS SANTOS LOURENCO JORGE FILIPE ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 9 (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Αποκλεισμός από τρεις αγώνες και πρόστιμο», αναφέρει η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή

Η τιμωρία του Πορτογάλου επιθετικού είναι σε ισχύει ασχέτως αν πήρε μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Στον Ηρακλή είναι γνώστες της κατάστασης, πως ο παίκτης είναι τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές καθώς εξέτισε την πρώτη στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας και κάνουν προσπάθειες προκειμένου η ποινή του να μειωθεί. Στον Γηραιό θέλουν ο Μοντέιρο να τεθεί στην διάθεση του Νίκο Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα