Αρχίζει και... γλυκαίνεται με την κορυφή ο Ρανιέρι

Κώστας Ζάλιαρης
Αρχίζει και... γλυκαίνεται με την κορυφή ο Ρανιέρι

bet365

Μπορεί μέχρι πρότινος να μην ήθελε να κάνει καν κουβέντα για πιθανή διεκδίκηση του τίτλου και να θίγει συνεχώς θέμα κορυφής για τη Λέστερ, όμως, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει αρχίσει και... αλλάζει.

Οι «αλεπούδες» αντιμετωπίζουν τη Λίβερπουλ απόψε το βράδυ για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με το σύνολο του άλλοτε ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδας να καταλαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας ξανά, μόνη της, στο +3 από τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Θα παραμείνει στην κορυφή της Premier League η Λέστερ; Η Interwetten προσφέρει σε απόδοση 2.60 τη νίκη των «αλεπούδων» κόντρα στη Λίβερπουλ.

«Καταλαβαίνει κανείς πολύ καλά βλέποντας τον πίνακα ότι η φετινή σεζόν είναι πολύ περίεργη στην Αγγλία... Βέβαια, για εμάς είναι καλό αυτό από τη στιγμή που είμαστε στην κορυφή και βλέπουμε ότι οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν προβλήματα, οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι είναι ευκαιρία για εμάς και πρέπει να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο, οπότε θα συνεχίσουμε να παλεύουμε» ανέφερε ο Ιταλός κόουτς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα