«Μένει στην ΑΕΚ ο Κρισάντους»

«Μένει στην ΑΕΚ ο Κρισάντους»

«Μένει στην ΑΕΚ ο Κρισάντους»

Η μεταγραφή του Μακόλεϊ Κρισάντους στην Πονφεραντίνα δεν ολοκληρώθηκε, με τον μάνατζερ του επιθετικού της Ένωσης να προβλέπει την παραμονή του στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι.

Ο μάνατζερ του Μακόλεϊ Κρισάντους μίλησε στη «SportDay» αναφορικά με την υπόθεση του Νιγηριανού επιθετικού της ΑΕΚ, προβλέποντας παραμονή του πελάτη του στην Ένωση μέχρι το καλοκαίρι.

«Ο Μακόλεϊ είναι τι καλύτερο παιδί και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ρωτήστε όποιον θέλετε στην ΑΕΚ. Του είπαν να αποχωρήσει από την ομάδα και είπε ΟΚ. Το πρόβλημα ήταν και γι αυτό μένει ο παίκτης στην ΑΕΚ, ότι το κλαμπ ζητούσε χρήματα. Δεν άφηνε τον παίκτη ελεύθερο, αλλά μόνο με μεταγραφή. Υπήρχε ενδιαφέρον από πέντε συλλόγους. Μεταξύ των οποίων από την Καϊζερσλάουτερν, την Έλτσε και εντονότατο από την Πονφεραντίνα. Αλλά δεν έγινε κάτι και ο Μακόλεϊ θα μείνει στην ΑΕΚ για τον λόγο που σας είπα. Επειδή το κλαμπ ζητούσε χρήματα», δήλωσε αρχικά ο Γκόρντον Στίπιτς..

Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων στο παιχνίδι της Λέστερ με τη Λίβερπουλ.

Για το ενδιαφέρον από Ουκρανία και Κίνα, όπου η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 28 του μήνα: «Ναι υπάρχει ενδιαφέρον από αυτές τις χώρες. Αλλά ξαναλέω θα γίνει κάτι μόνο αν μείνει ελεύθερος. Αλλιώς θα μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου λήγει το συμβόλαιό του και μετά θα δούμε».

 

Best of internet