Ματέι και επίσημα στον Ατρόμητο (pics)

Ματέι και επίσημα στον Ατρόμητο (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ματέι και επίσημα στον Ατρόμητο (pics)

bet365

Ο Κοσμίν Ματέι ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.
H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κοσμίν Ματέι.
Ο διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας του Περιστερίου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Διεθνής με όλα τα κλιμάκια της χώρας του, είχε σκοράρει εναντίον της Ελλάδας το 2008 σε επίπεδο U17, με 2 συμμετοχές στην Εθνική ανδρών Ρουμανίας και μέλος στην προεπιλογή για το Euro 2016, ο Ματέι βρέθηκε στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων (από Ολλανδία, Τουρκία, Κύπρο και Ρωσία) αλλά εκείνος επέλεξε τον Ατρόμητο. Τα τελευταία 3,5 χρόνια αγωνιζόταν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, της οποίας ήταν αρχηγός αν και μόλις 25 ετών (γεννήθηκε στις 30/ 9/ 1991), έχοντας περισσότερες από 120 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (22 γκολ και 30 ασίστ).
Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Ο Κοσμίν Ματέι ήταν από την Κυριακή στην Αθήνα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Από αύριο Τρίτη θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή Τραϊανού Δέλλα.
Σε δηλώσεις του στο Atromitosfc.gr δήλωσε τα εξής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας, τον Ατρόμητο.
Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν με την συμπεριφορά τους και ειδικά ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που επέλεξα να έρθω στον Ατρόμητο συν την παρουσία ενός προπονητή με την προσωπικότητα του κυρίου Τραϊανού Δέλλα.
Από την προηγούμενη φορά που είχα επισκεφθεί την Αθήνα, είχα διαπιστώσει ότι ο Ατρόμητος είναι ένα club που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που αναζητεί ένας αθλητής με προσδοκίες και χαίρομαι που γίνομαι μέλος του.
Γνωρίζω ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται σε ένα δύσκολο μονοπάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή και η υπόσχεση που δίνω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε πάλι χαρούμενους και υπερήφανους τους φιλάθλους μας».
O Ματέι θα φορέσει την φανέλα με το νούμερο 9.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα