Ηρακλής: Περιμένουν την FIFA για Λεοζίνιο

Ηρακλής: Περιμένουν την FIFA για Λεοζίνιο

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Περιμένουν την FIFA για Λεοζίνιο

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε στην ΕΠΟ όλα τα έγγραφα για την απόκτηση του Λεοζίνιο και αυτό που περιμένουν στη Μίκρα, για να εκδοθεί το δελτίο του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, είναι η συγκατάθεσή της FIFA.

Ο Λεοζίνιο, μπορεί να προπονείται με τον Ηρακλή τις τελευταίες ημέρες και να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, όμως ακόμα δεν έχει αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στους επίσημους αγώνες της ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» έχουν καταθέσει στην ΕΠΟ όλα τα έγγραφα προκειμένου να βγει το δελτίο του. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση Λεοζίνιο είναι να δώσει την συγκατάθεσή της η FIFA. Αυτό αναμένεται να γίνει την Τρίτη (2/2) με τον δικηγόρο του παίκτη να έχει καθοριστική επαφή με τα κλιμάκια της παγκόσμια ομοσπονδίας προκειμένου να εκδοθεί δελτίο στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα