Ατομικό για δύο στον Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για δύο στον Αστέρα

bet365

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν οι Φούντας, Λούι στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα. Εργομετρικά για τους νεοαποκτηθέντες.

Η νίκη στη μετά Βεργέτη εποχή έφερε ικανοποίηση στον Αστέρα, με τους Αρκάδες να στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Βέβαια, αυτή αποτελεί τυπική διαδικασία, μετά την «πεντάρα» στο Φάληρο, και λογικά ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θα δώσει πολλές ανάσες την Τετάρτη (3/2).

Η προετοιμασία ενόψει του επαναληπτικού ξεκίνησε τη Δευτέρα (1/2), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αερόβιο τρέξιμο και αποκατάσταση στο γυμναστήριο για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό και ασκήσεις συναρμογής, κατοχής μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο με υπεραριθμίες για τους υπόλοιπους.

Από αυτό έμειναν εκτός οι Φούντας και Λούι, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ακολούθησαν ατομικό και θεραπεία. Τέλος, οι νεοαποκτηθέντες Τριανταφυλλόπουλος, Ιωαννίδης, Τσάβες, Στανισάβλιεβιτς υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα