Προς Λουγκάνο ο Δώνης

Προς Λουγκάνο ο Δώνης

Στην Ελβετία θα συνεχίσει την καριέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Χρήστος Δώνης, που είναι κοντά σε δανεισμό του στην Λουγκάνο όπου αγωνίζεται και ο αδερφός του Τάσος.

Προς Λουγκάνο ο Δώνης

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό ο Χρήστος Δώνης. Ο μέσος του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται, ως γνωστόν, από τους «πράσινους» και είχε ενημερωθεί να βρει ομάδα ώστε να παραχωρηθεί δανεικός. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο μεγάλος γιος του Γιώργου Δώνη ετοιμάζεται να βρει τον αδερφό του στην Λουγκάνο!

Οι Ελβετοί, προσπαθούν εδώ και καιρό να κλείσουν και τον Χρήστο μετά τον Τάσο και φαίνεται πως τα κατάφεραν! Η μεταγραφική περίοδος στην Ελβετία τελειώνει την επόμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως ο Δώνης έχει ακόμα μερικές μέρες για να έρθει σε οριστική συμφωνία με την Λουγκάνο και φυσικά να γίνει η ανταλλαγή των εγγράφων μεταξύ Παναθηναϊκού και Ελβετών.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο τριήμερο, με τον 21χρονο άσο να πηγαίνει δανεικός για έξι μήνες στην Λουγκάνο. Μάλιστα, στην συμφωνία θα περιλαμβάνεται και μικρή οψιόν αγοράς, την οποία θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το καλοκαίρι οι Ελβετοί και να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Best of internet