Ναπολεόνι: «Θα τα ξαναπούμε»

Ναπολεόνι: «Θα τα ξαναπούμε»

Νίκος Τσιώκος
Ναπολεόνι: «Θα τα ξαναπούμε»

bet365

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Μπασακσεχίρ για τον Στέφανο Ναπολεόνι και ο Ιταλός ευχαρίστησε τους πάντες και δήλωσε σίγουρος ότι θα επιστρέψει στο Περιστέρι στο μέλλον.

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανο Ναπολεόνι. Αυτό είναι οριστικό από το απόγευμα της Δευτέρας (1/2), ενώ τη συμφωνία με την Μπασακσεχίρ για την παραχώρηση του Ιταλού ανακοίνωσε και ο Ατρόμητος.

Ο «Νάπο» αγαπήθηκε όσο λίγοι στο Περιστέρι και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ευχαρίστησε τους πάντες και εμφανίστηκε σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την συμφωνία της με την Μπασακσεχίρ για τη μετεγγραφή του Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε σήμερα το πρωί για την Κωνσταντινούπολη και υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις από τη νέα του ομάδα. Αμέσως μετά υπέγραψε συμβόλαιο.

Στον Ατρόμητο αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2013.

Αλήθεια τι να πρωτοθυμηθούμε από εκείνον: Τα γκολ του; Τους πανηγυρισμούς του; Την αγάπη του και την αφοσίωση του στον Ατρόμητο; Τον επαγγελματισμό του; Τον «διαμαντένιο» χαρακτήρα του; Την ποδοσφαιρική του ευφυΐα;

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Στέφανο Ναπολεόνι δήλωσε τα εξής:« Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω χίλιες λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω αυτή την στιγμή. Από τη μια είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από την άλλη αφήνω πίσω μου τρία χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα και όλο το επιτελείο της ομάδας. Με βοήθησαν να γίνω αυτό που είμαι τώρα, με βελτίωσαν και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου χωρίς αυτούς. Ευχαριστώ , επίσης τον πρόεδρο κύριο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο που πάντα πίστευαν σε εμένα και μου έδειχναν εμπιστοσύνη.

Τέλος, με την ίδια αξία, ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας, τον κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και στις καλές στιγμές της ομάδας. Μου έγιναν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω και παίρνω μαζί μου στην Τουρκία όλη αυτή την αγάπη που εισέπραξα. Δεν λέω αντίο, απλώς σας χαιρετώ. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα τα ξαναπούμε και πως θα φορέσω ξανά τη φανέλα με το αστέρι».

Εμείς τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε: Καλή τύχη και καλή επιτυχία «Νάπο»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα