Κι επισήμως Πέκχαρτ στην ΑΕΚ!

Κι επισήμως Πέκχαρτ στην ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Κι επισήμως Πέκχαρτ στην ΑΕΚ!

bet365

Ο Τσέχος φορ θα ενισχύσει την ΑΕΚ έως το 2017 ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών για επιπλέον δυο χρόνια... Διαβάστε τι δήλωσε για ΑΕΚ και Πογιέτ!

Όπως αναμενόταν και είχατε ενημερωθεί σχετικά νωρίτερα από το gazzetta.gr ο Τόμας Πέκχαρτ είναι και επίσημα ο επιθετικός που θα αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Και θα το κάνει έως το 2017 και βλέπουμε αφού η ΑΕΚ διατηρεί και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους αν μείνει ικανοποιημένη για επιπλέον δυο χρόνια.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τσέχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2017 με προοπτική ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το deal με τον υψηλόσωμο διεθνή Τσέχο που αγωνιζόταν στην Γερμανία και την Ίνγκολσταντ.

Ο Τόμας Πέκχαρτ μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ για μένα αποτελεί πολύ σημαντική προοπτική για την καριέρα μου και γι' αυτό η επιλογή μου ήταν πολύ εύκολη. Θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου αλλά κυρίως να φτάσω γρήγορα στο επιθυμητο επίπεδο, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω άμεσα την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της», είπε ο Τσέχος φορ της Ένωσης για να συμπληρώσει και να καταλήξει:

«Εχω ακούσει τα καλύτερα για την ΑΕΚ και από ένα φίλο μου που παίζει στον ΠΑΟΚ και από τον τερματοφύλακα του Αμβούργου Γιάρο Ντρόμπνι. Σημαντικό ρόλο για την απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του Γκουστάβο Πογιέτ, τον οποίον γνωρίζω από τη συνεργασία μας στην Τότεναμ και είναι ένας πολύ καλός προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα