Ηρακλής: Υπέγραψαν οι Μοντέιρο και Καραγκούνης! (pics)

Ηρακλής: Υπέγραψαν οι Μοντέιρο και Καραγκούνης! (pics)

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Υπέγραψαν οι Μοντέιρο και Καραγκούνης! (pics)

bet365

Σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προχώρησε ο Ηρακλής, καθώς απέκτησε τον 28χρονο Πορτογάλο ακραίο επιθετικό Χόρχε Μοντέιρο και τον 22χρονο ακραίο αμυντικό Βασίλη Καραγκούνη όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta.gr.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Ηρακλής ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των Μοντέιρο και Καραγκούνη, όπως είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta.gr. Ο Πορτογάλος παίκτης αγωνίζεται με επιτυχία και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ έχει φορέσει τις φανέλες της Πόρτο, της ΑΕ Λεμεσού, της Μορεϊρένσε και της ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία ήταν και ο τελευταίος του σταθμός πριν υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μας. Υπήρξε πρώτος σκόρερ και MVP του Κυπριακού πρωταθλήματος με τη φανέλα της ΑΕ Λεμεσού, πετυχαίνοντας 18 τέρματα και έχοντας 11 ασίστ. Να σημειωθεί, ότι έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές Ομάδες της Πορτογαλίας έως και την Κ-21, έχοντας 31 επίσημες συμμετοχές.

Ο νεαρός Έλληνας οπισθοφύλακας, παίζει με ευχέρεια και στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο, την Ουντινέζε, τον Ολυμπιακό, τον Άρη, την Ρετζίνα και την ΑΕ Λεμεσού. Μάλιστα, έχει διατελέσει και αρχηγός στις Εθνικές Ομάδες Κ-17 και Κ-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Πορτογάλου ακραίου επιθετικού, JORGE FILIPE MONTEIRO DOS SANTOS LOURENCO, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης, καθώς και του Έλληνα ακραίου αμυντικού, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ο οποίος θα φοράει τα κυανόλευκα για τα επόμενα 2,5 χρόνια».

Μοντέιρο: «Να γίνει ο Ηρακλής ακόμα πιο δυνατός»

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ηρακλή και που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ελπίζω να βοηθήσω απ’ την πλευρά μου την ομάδα να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Εγώ καθημερινά θα δουλεύω σκληρά, κι ελπίζω και η ομάδα να με κάνει να νιώσω όμορφα εδώ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Μου αρέσει να αγωνίζομαι στα άκρα της επίθεσης, κυρίως στα δεξιά. Τώρα, αν ο προπονητής μου αποφασίσει να με βάλει δεξιά ή αριστερά, δεν έχω πρόβλημα. Το θέμα είναι να κάνω το παν για την ομάδα μου.

Όσο για τον κόσμο της ομάδας, θα προσπαθήσω να τους κάνω χαρούμενους με την απόδοσή μου και εύχομαι κι εκείνοι να συνεχίζουν να μας στηρίζουν σε όλα τα παιχνίδια για να παίρνουμε βαθμούς που είναι σημαντικοί για μας, ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Καραγκούνης: «Η καλύτερη επιλογή»

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο και μία τόσο μεγάλη οικογένεια. Δεν δίστασα στιγμή να έρθω στη Θεσσαλονίκη, συζήτησα με τον εκπρόσωπό μου και την οικογένειά μου και θεώρησα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Είναι μεγάλη τιμή σ’ αυτή την ηλικία να φοράω τα χρώματα του Ηρακλή και θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της και να πάει ψηλά. Με κέρδισε η απλότητα των ανθρώπων της ομάδας και είδα ότι το κλίμα είναι πολύ οικογενειακό και χαίρομαι που θα μπω κι εγώ σ’ αυτήν την οικογένεια».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, εμφανώς ικανοποιημένος από τη θετική τροπή των δύο υποθέσεων, τόνισε: «Αυτή είναι μία πολύ ωραία εξέλιξη για τον Ηρακλή στην πρώτη χρονιά που επέστρεψε η ομάδα μας στη Superleague και σταθεροποιείται. Και όπως φτιάχνουμε το μέλλον, δημιουργούμε ταυτόχρονα έναν ισχυρότερο Ηρακλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα