Στα Πηγάδια η ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Στα Πηγάδια η ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Στα Πηγάδια η ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια βρίσκεται από τη Δευτέρα (1/2) η ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την προετοιμασία της. Εκτός και πάλι μόνο ο Γουάλας.

Επισκέψεις έχει από τη Δευτέρα (1/2) η Ξάνθη. Συγκεκριμένα, στο προπονητικό κέντρο στα Πηγάδια βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της ΤΣΣΚΑ Σόφιας για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα, ήδη η ομάδα της Βουλγαρίας έκανε την πρώτη της προπόνηση εκεί.

Ατομικό ο Γουάλας

Από εκεί και πέρα, επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή. Όμως, μπροστά για τη Σκόντα υπάρχει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και σε αυτό στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους οι ακρίτες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή (31/1) και ασκήσεις υψηλής έντασης για τους υπόλοιπους. Από αυτές απουσίασε και πάλι ο Γουάλας, ο οποίος ακολούθησε εκ νέου ατομικό και παραμένει ο μοναδικός... πονοκέφαλος του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (5/1), όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Best of internet