Ανακοίνωσε δύο η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε δύο η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε δύο η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε την διπλή μεταγραφική ενίσχυση 

Ημέρα παρουσίασης ήταν η Δευτέρα (01/02) για την ΑΕΛ. Ο Θωμάς Κυπαρίσσης παρουσίασε τα δύο τελευταία αποκτήματα, τους Βασίλη Ρέντζα, Αλέξανδρο Ζέρη και σημείωσε ότι εκτός απροόπτου οι μεταγραφές τελείωσαν.

Για τις αποχωρήσεις των Νικολακάκη, Μπουντόπουλου είπε:
«Εγώ τους ανέφερα το εξής, πως από εδώ και στο εξής η ομάδα δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένη. Τους πρότεινα λοιπόν να ψάξουν να βρουν μία ομάδα. Δεν μπορούσαμε να τους ενημερώσουμε νωρίτερα εξαιτίας του προβλήματος που είχαμε με τις μεταγραφές μέχρι τελευταία στιγμή. Βέβαια εμείς από τη στιγμή που καταφέραμε και ενισχυθήκαμε εκεί που θέλαμε ενημερώσαμε και τους παίκτες. Υπάρχει όμως και ένα αλλά. Το ανθρωπιστικό του πράγματος. Τους ενημερώσαμε πως σε περίπτωση που δεν βρουν κάπου αλλού ομάδα θα συνέχιζαν σε εμάς, αλλά δεν θα είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Για τις μεταγραφές δεν παίρνει απόφαση μόνο ένα πρόσωπο. Υπάρχει ένα ολόκληρο team που αποφασίζει γι’αυτές τις κινήσεις. Επίσης δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι κρυφό όπως αναφέρεται. Εδώ πέρα από την αρχή όλα τα κάνουμε φανερά. Έχετε δει αρκετές φορές πως ακόμα και ο κ. Κούγιας έχει δώσει στη δημοσιότητα αρκετά πράγματα για να γνωρίζει ο κόσμος τι συμβαίνει. Ο λόγος που έγινε η αποδέσμευση ήταν αυτός που σας ανέφερα».

Σχετικά με το αν θα γίνει άλλη κίνηση:
«Προς το παρόν έχουμε κλείσει από μεταγραφές, αλλά αν υπάρχει κάτι αξιόλογο θα προχωρήσουμε και γι’αυτό. Υπάρχει πληρότητα πλέον σε όλες τις θέσεις και θεωρώ πως υπάρχουν οι λύσεις. Για τη θέση του επιτελικού μέσου όπως μου αναφέρατε μπορεί να παίξει και ο Χοτζάλι, ο Λαμπρόπουλος και ο Ουρτάδο».

Η παρουσίαση Ρέντζα, Ζέρη

Ο Κυπαρίσσης είπε για τα δύο τελευταία αποκτήματα: «Θέλω να καλωσορίσω δύο νέους ποδοσφαιριστές. Ο Βασίλης Ρέντζας είναι δίπλα μου και υπέγραψε για 2,5 χρόνια στην ομάδα της ΑΕΛ. Όλοι εδώ ξέρουν το πέρασμά του. Εγώ θέλω να τον καλωσορίσω και πάλι εύχομαι και ο ίδιος να αφομοιώσει το τρόπο παιχνιδιού του και να πετύχουμε τους στόχους. Εύχομαι να είναι υγιής και μετά να προσφέρει όσα ονειρεύεται. Μετά από τις συζητήσεις που κάναμε κατάλαβα και εγώ ότι ονειρεύεται σπουδαία πράγματα με την ομάδα.

Παράλληλα καλωσορίζω και τον Αλέξανδρο Ζέρη. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες αυτού του ποδοσφαιριστή. Είναι γεννημένος το 1994 και έχει σπουδαίες δυνατότητες. Οι προσωπική στόχοι του είναι ίδιοι με της ομάδας. Του εύχομαι να τους πραγματοποιήσει. Ας μην ξεχνάμε πως η ομάδα είναι πάνω απ΄όλα».

Ο Ρέντζας ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΛ. Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Κούγια και τον Θωμά Κυπαρίσση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω. Θέλω κι εγώ να βοηθήσω για να πετύχω το στόχο της ομάδας που είναι η άνοδος στην Α΄εθνική κατηγορία».

Ο Ζέρης είπε:
«Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε μία από τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον Θωμά Κυπαρίσση και τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια για την ευκαιρία που μου δώσανε να αγωνιστώ σε ένα τέτοιο σύλλογο. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να πραγματοποιήσουμε τους στόχους».

Πηγή: larissasportnews.gr

Best of internet