Και με την βούλα Σουκουλίνι (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Και με την βούλα Σουκουλίνι (pic)

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με την βούλα ο Μπρούνο Σουκουλίνι με την Ένωση αλλά και την Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώνουν τον δανεισμό του.

Κι επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Μπρούνο Σουκουλίνι. Ο 23χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Το νέο απόκτημα της ομάδας του Γκουστάβο Πογιέτ στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την επίτευξη της συμφωνίας.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις στο παιχνίδι της Λα Κορούνια με την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Σουκουλίνι: Μου είπαν τα καλύτερα Σάχα και Πελετιέρι

«Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο περιβάλλον που γνώρισα και προσωπικά αισθάνομαι έτοιμος αγωνιστικά, αν ο προπονητής μου κρίνει ότι πρέπει να αγωνιστώ άμεσα. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, αλλά πρόλαβα να μάθω πολλά για την ΑΕΚ από τον Σεμπαστιάν Σάχα και τον Αγκουστίν Πελετιέρι που είχαν αγωνιστεί στην ομάδα. Έχω μάθει ότι στη νέα μου ομάδα έχουν παίξει πολλοί παίκτες από την Αργεντινή. Γνωρίζω ότι θα βρω εδώ τον Ντιέγκο Μπουονανότε και ότι έχει παίξει στην ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο. Ήδη οι οπαδοί της ομάδας με δέχθηκαν πολύ ζεστά. Ακόμα και στο Ιατρικό Κέντρο, όπου πήγα για εξετάσεις, βρήκα οπαδούς!».

Τον ανακοίνωσε και η Μάντσεστερ Σίτι

Τον δανεισμό του Σουκουλίνι ανακοίνωσε και η Μάντσεστερ Σίτι με ανάρτησή της στο επίσημο λογαριασμό στο Twitter η οποία ευχήθηκε καλή τύχη στον Αργεντινό άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα