«Μας αρέσει, προσπαθούμε για Ζονγκό»

«Μας αρέσει, προσπαθούμε για Ζονγκό»

Γιώργος Τσακίρης
«Μας αρέσει, προσπαθούμε για Ζονγκό»

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και ρώτησε τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, για τον Τζόναθαν Ζονγκό της Αλμερία.

Όπως γράψαμε και λίγο πριν από την Ισπανία αναφέρουν ότι η περίπτωση του Τζόναθαν Ζονγκό απασχολεί την ΑΕΚ και μάλιστα ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο και ότι υπάρχει συμφωνία. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπου βρίσκονταν οι Σουκουλίνι και Πέκχαρτ και δεν παρέλειψε να αναζητήσει τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβανοβιτς, και να ρωτήσει για την περίπτωση του Ζονγκό της Αλμερία και το κατά πόσο είναι προχωρημένη η περίπτωση όσο το παρουσιάζουν στην Ισπανία.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις στο παιχνίδι της Λα Κορούνια με την Ράγιο Βαγιεκάνο.

«Είναι αλήθεια ότι μας αρέσει ο Ζονγκό και προσπαθούμε προκειμένου να φτάσουμε σε συμφωνία. Το δουλεύουμε αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή, είμαστε σε επαφές τόσο με τον ίδιο όσο και με τον μάνατζερ του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα