Eλεύθερος και «πράσινος» ο Λέτο!

Eλεύθερος και «πράσινος» ο Λέτο!

Νίκος Αθανασίου
Eλεύθερος και «πράσινος» ο Λέτο!

bet365

O Σεμπάστιαν Λέτο έμεινε ελεύθερος από την Κατάνια, όπως ενημέρωσαν οι Ιταλοί, και έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει την μεγάλη επιστροφή που αποκάλυψε το gazzetta.gr!

To τελευταίο εμπόδιο για την επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό ξεπεράστηκε! Από την στιγμή που όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr το «τριφύλλι» ήταν ζεστό για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το ιταλικό του διαβατήριο, το μοναδικό θέμα ήταν η αποδέσμευση του από την Κατάνια. Το βράδυ της Κυριακής ο Αργεντινός ξεκαθάρισε στον Παναθηναϊκό ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μείνει ελεύθερος και έτσι κι έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας!

Όπως ενημέρωσαν οι Ιταλοί και αναπαρήγαγαν τα μέσα ενημέρωσης, η Κατάνια και ο Σεμπάστιαν Λέτο βρήκαν την χρυσή τομή και ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος. Γεγονός, για το οποίο είχε μιλήσει στο gazzetta.gr ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Έτσι, λοιπόν, ο αγαπημένος «Σέμπα» των φίλων του Παναθηναϊκού, αναμένεται αύριο στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει την μεγάλη επιστροφή του, εκεί που τον αγάπησαν όσο πουθενά αλλού και εκεί όπου δέθηκε όσο με καμία άλλη ομάδα της καριέρας του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα