Πιτίνο: «Άμεση λύση για Λέτο»

Νίκος Αθανασίου
Πιτίνο: «Άμεση λύση για Λέτο»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Κατάνια, Μαρσέλο Πιτίνο, ξεκαθαρίζει πως στόχος των Ιταλών είναι να μείνει ελεύθερος ο Λέτο στο ραντεβού που γίνεται αυτή την ώρα στα γραφεία του συλλόγου.

Η σημερινή μέρα είναι η πιο κρίσιμη για την μεγάλη επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό, μια επιστροφή που αποκάλυψε το Gazzetta.gr! Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού θα έχει συνάντηση με την Κατάνια, ώστε να βρεθεί άμεση λύση και ο «Σέμπα» να μείνει ελεύθερος και να έρθει στην Αθήνα για το «τριφύλλι».

Ο τεχνικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Μαρσέλο Πιτίνο, μίλησε στο Gazzetta.gr και ξεκαθάρισε πως η Κατάνια δεν θέλει να μπει εμπόδιο στην καριέρα του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού. Έτσι κι αλλιώς, γνωρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Λέτο να θέλει να αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας!

«Εμείς θέλουμε να βρούμε άμεση λύση για το μέλλον του Λέτο κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Ξέρουμε την επιθυμία του. Σε λίγα λεπτά(11 ώρα Ιταλίας, 12 Ελλάδος) έχουμε ραντεβού στα γραφεία μας για αυτό το θέμα και λογικά θα τελειώσει το ζήτημα οριστικά, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο».

Όπως έχουμε αναφέρει από το βράδυ της Κυριακής, ακόμη και αν δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση ανάμεσα στον Λέτο και την Κατάνια, ο Αργεντίνος έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως έχει τον τρόπο να μείνει ελεύθερος, προφανώς χαρίζοντας ένα μεγάλο μέρος από τα χρωστούμενα στους Ιταλούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα