Ανακοίνωσε Κόνσταντ η Μπολόνια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Τον άλλοτε μπακ της Μίλαν, Κέβιν Κόνσταντ, ανακοίνωσε η Μπολόνια, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Ο 28χρονος άσος είχε μείνει δίχως ομάδα από τον Νοέμβριο, όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία.
Διεθνής με την εθνική ομάδα της Νέας Γουϊνέας, βρέθηκε στη Μίλαν από το 2012 μέχρι το 2014 γνωρίζοντας το ιταλικό ποδόσφαιρο και επιστρέφει στη γειτονική μας χώρα για να παίξει στη Μπολόνια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
