Η γελοιογραφία με τον Μπερμπάτοφ (pic)

Η γελοιογραφία με τον Μπερμπάτοφ (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Η γελοιογραφία με τον Μπερμπάτοφ (pic)

bet365

Η συνέντευξη που παραχώρησε στον εαυτό του ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Τώρα, έγινε και γελοιογραφία σε βρετανικό ταμπλόιντ.

Η ιρλανδική Independent στην κυριακάτικη έκδοσή της ασχολήθηκε με τις προεκτάσεις του θέματος, καθώς στέκεται στο γεγονός ότι ακόμη και μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην εποχή των social media δεν έχουν την ανάγκη να μιλήσουν σε έναν κανονικό δημοσιογράφο, αλλά μπορούν πολύ εύκολα να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους.

«Αυτό ακριβώς έκανε και ο Μπερμπάτοφ, που με την απόφασή του να πάρει ο ίδιος συνέντευξη από τον εαυτό του έδωσε έτοιμη δουλειά στον Τύπο και γλίτωσε από τις εφημερίδες κάποιες χιλιάδες ευρώ έξοδα αν θα έπρεπε να στείλουν έναν πραγματικό δημοσιογράφο για να του αποσπάσει μια συνέντευξη», επισημαίνει ο Ντίον Φάνινγκ στο άρθρο του. «Επίσης, πρέπει να αναρωτηθούν πολλοί γιατί ο Μπερμπάτοφ μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. ΟΚ, δεν είναι ευχαριστημένος από κάποια πράγματα που γράφονται για τον ίδιο από τον Τύπο, αλλά δεν μπορεί να είναι η μοναδική αιτία…», προσθέτει.

Για τον Ιρλανδό δημοσιογράφο δεν υπάρχει τίποτα περίεργο και παράξενο στην συνέντευξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον «δημοσιογράφο» Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, απλά τονίζει ότι ένας πραγματικός δημοσιογράφος ίσως και να έκανε κάποιες ερωτήσεις, που δεν θα άρεσαν στον Βούλγαρο σταρ.

 

Τελευταία Νέα