Πάει Πανιώνιο ο Βούρος

Θοδωρής Βασίλης
Πάει Πανιώνιο ο Βούρος

bet365

Ο Πανιώνιος ψάχνει για αμυντικό την τελευταία στιγμή με τον Πραξιτέλη Βούρο του Ολυμπιακού να προβάρει τα «κυανέρυθρα».

Η αποβολή του Ρισβάνη σε συνδυασμό με την παραχώρηση του Δημήτρη Χατζηϊσαΐα αναγκάζει τον Πανιώνιο να ψάχνει για αμυντικό. Το όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Πραξιτέλη Βούρο από τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραχωρούν τον 20χρονο αμυντικό δανεικό και σύμφωνα με την Live Sport ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν αρνητικός για την απόκτηση δανεικού κεντρικού αμυντικού αφού θα προτιμούσε να είχε στην διάθεσή του κάποιον με κανονική μεταγραφή που θα τον υπολόγιζε και για την επόμενη σεζόν.

Η αποβολή όμως του Ρισβάνη αφήνει την ομάδα με μοναδικό αμυντικό τον Οικονόμου και από πίσω τον Πατσατζόγλου ο οποίος από εδώ και στο εξής θα έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Την φετινή σεζόν ο Βούρος μετράει δύο συμμετοχές στο Κύπελλο και μία στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Άρσεναλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα