Σεντ Ετιέν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Gazzetta team
Σεντ Ετιέν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

bet365

Ασταμάτητη η Παρί, ασταμάτητος και ο Ζλάταν, που έφτασε τα 19 γκολ και της χάρισε τη νίκη επί της Σεντ Ετιέν (2-0).

Το μοναδικό κίνητρο που έχει η Παρί στο πρωτάθλημα είναι να το σηκώσει και μαθηματικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η μέρα δε θα αργήσει να έρθει. Οι Παριζιάνοι πέρασαν με νίκη 2-0 και από το «Ζοφρουά Γκισάρ» χωρίς να εντυπωσιάσουν με μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που σκοράρει κατά βούληση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας και οι στεφανουά προσπάθησαν από νωρίς να το εκμεταλλευτούν. Οι παίκτες του Γκαλτιέ ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως ο Τραπ κράτησε όρθια την Παρί. Ο Γερμανός πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Μονέ Πακέ στο 2’, ενώ έβγαλε εντυπωσιακά τη σέντρα-σουτ του Μαλκί στο 11’. Στιγμές αργότερα έβγαλε και το σουτ του Ταμπανού, ενώ εκείνο του Μπαεμπέκ στο 19’ πέρασε άουτ.

Στο ξεκίνημα οι πρωταθλητές είχαν να δείξουν μόνο το σουτ του Ιμπραΐμοβιτς στο 6’, ενώ έχασαν την σημαντικότερη ευκαιρία τους στο 35’. Πολύ ωραία πάσα του Ντι Μαρία στην πλάτη της άμυνας στον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος πήγε να σκοράρει με τακουνάκι. Ο Ρουφιέ, όμως, τον πρόλαβε και στη συνέχεια ήρθε ο Πογκμπά να σώσει στη γραμμή την Σεντ Ετιέν στο σουτ του Λούκας, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα ήταν διαφορετική στην επανάληψη, καθώς ο ρυθμός έπεσε. Αυτό συνέβη κυρίως λόγω των γηπεδούχων, που φοβήθηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε το ματς. Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 60’, για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Τραπ έπεσε για να μπλοκάρει το σουτ του Μονέ-Πακέ, πριν έρθει το γκολ για την Παρί. Στο 61’ ο Οριέρ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ιμπραΐμοβιτς με τη μία έκανε το 1-0. Οι στεφανουά δεν κατάφεραν ποτέ να επιστρέψουν, είχαν δύο καλές στιγμές με τους Σέντερλουντ (73’) και Κλεμόν (88’), όμως δεν απέφυγαν την ήττα. Στις καθυστερήσεις ο Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε και πάλι από κοντά για το τελικό 0-2, μετά το σουτ του Ντι Μαρία, που κατέληξε σε… ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα