Παράσχος: «Αυτοκτονήσαμε...»

Παράσχος: «Αυτοκτονήσαμε...»

Παράσχος: «Αυτοκτονήσαμε...»

Στεναχωρημένος από την εξέλιξη του αγώνα εμφανίστηκε ο προπονητής του Πλατανιά ο οποίος όμως στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του.

Εκανε αρκετές τελικές κυνήγησε το ματς μέχρι τέλους αλλά εν τέλει ο Πλατανιάς γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-2. Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην καλή εμφάνιση αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του εν τέλει δεν πήρε τίποτα από το ματς.

«Με μια λέξη σήμερα μπορώ να πω ότι… αυτοκτονήσαμε. Δυστυχώς, "φάγαμε" τόσο πολύ εύκολα τα γκολ και μπορώ να τα χαρακτηρίσω δώρα. Πραγματικά, για μια ακόμη φορά αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ενώ ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο α’ ημίχρονο και η ομάδα που έπρεπε να προηγηθεί, νομίζω πως ήμασταν εμείς, δυστυχώς στη λήξη του ημιχρόνου δεχθήκαμε αυτό το γκολ και από κει και πέρα αρχίσαμε να κυνηγάμε το παιχνίδι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πάλι από ένα δικό μας λάθος δώσαμε στον αντίπαλο το αβαντάζ του 2-0.

Από κει και πέρα δεν μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά τα οποία προσπάθησαν και κυνήγησαν το παιχνίδι. Εκεί που ενισχύσαμε την ομάδα μας επιθετικά, δεχθήκαμε πάλι σε μία αντεπίθεση το τρίτο γκολ και από και πέρα συνεχίσαμε πάλι στον ίδιο ρυθμό, μέχρι και στο τελευταίο λεπτό να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός αν κάνεις τόσο σημαντικά λάθη, δυστυχώς θα τα πληρώσεις κι εμείς τα πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά. Από κει και πέρα κοιτάζουμε την συνέχεια».

Για την εικόνα της ομάδας: «Τα στατιστικά στοιχεία τα αντιμετωπίζουμε από την αρχή της χρονιάς. Άμα δείτε σε όλα τα παιχνίδια πάντοτε είμαστε πρώτοι, από κει και πέρα όμως δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία, μετράει το αποτέλεσμα… Γιατί, καλές είναι οι εμφανίσεις και η προσπάθεια των παιδιών αλλά από κει και πέρα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς. Γι' αυτό σας είπα ότι αδικούμε τους εαυτούς μας, κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, παίζουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο στα ίσια αλλά κάνουμε τόσο τραγικά λάθη τα οποία τα πληρώνουμε. 

Από την άλλη δεν μπορούμε όμως κι εμείς να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των αντιπάλων, αυτό είναι το κακό για μας και είναι κρίμα… Λυπάμαι για την προσπάθεια των παιδιών γιατί σε όλα τα παιχνίδια δίνουν την ψυχή τους και κάτι συμβαίνει κάθε φορά και φεύγουν ηττημένοι ή δεν μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που πρέπει. Αυτή είναι η δική μου στεναχώρια».

Για το τι είναι πιο σημαντικό: «Εμένα αυτό που μ' αρέσει πάνω απ' όλα είναι το καλό ποδόσφαιρο. Καλό είναι και το αποτέλεσμα, αλλά δεν μ' αρέσει να πηγαίνουμε οπουδήποτε ή ακόμα και στην έδρα μας και να είμαστε κλεισμένοι πίσω κάνοντας 2-3 τελικές και να κερδίζεις έτσι ένα παιχνίδι.

Εμένα αυτό δεν με ευχαριστεί και γι' αυτό βλέπετε αυτό που παρουσιάζει αυτή η ομάδα, που είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και όλους τους αντιπάλους να τις παίζει στα ίσια, να τις κοιτά στα μάτια. Τι να κάνουμε, η ζωή συνεχίζεται…».

Best of internet