Στην Αθήνα ο Πέκχαρτ! (gTV+pics)

Στην Αθήνα ο Πέκχαρτ! (gTV+pics)

Στην Αθήνα ο Πέκχαρτ! (gTV+pics)

Ο Τόμας Πέκχαρτ «προσγειώθηκε» στην Αθήνα λίγο πριν τις 23.00, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ! Το gazzetta.gr ήταν στο αεροδρόμιο.

Ο 26χρονος Τσέχος αποτελεί τον «εκλεκτό» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Ένωσης όπως σας είχε γράψει το gazzetta.gr και βρέθηκε απόψε στην Αθήνα, προκειμένου να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του. Ανάμεσα στον παίκτη, την ΑΕΚ και την  Ινγκολσταντ υπάρχει συμφωνία, οπότε όπως όλα δείχνουν το θέμα είναι τυπικό.

Ο Πέκχαρτ έφτασε από Μόναχο λίγο πριν της 23.00 και τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μαζί με τον υπεύθυνο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλλη Γιαννίση και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο.

Ο Τσέχος ήταν ευδιάθετος, φωτογραφήθηκε κάνοντας χειραψία με τον Μιλοβάνοβιτς και στη συνέχεια έφυγε για το ξενοδοχείο όπου και θα περάσει τη νύχτα.

Ο 26χρονος δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις, από τη στιγμή που ακόμα δεν αποτελεί και τυπικά παίκτη της ομάδας και αναμένεται να υπογράψει τη Δευτέρα συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, αφου πρώτα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δείτε τα βίντεο από την κάμερα του Gazzetta TV

Best of internet