Τερεζόπουλος: «Αφιερωμένη στον Βεργέτη»

Gazzetta team
Τερεζόπουλος: «Αφιερωμένη στον Βεργέτη»

bet365

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος αφιέρωσε τη νίκη επί του Λεβαδειακού στον Στάικο Βεργέτη, ενώ στάθηκε και στις επεμβάσεις του Μπαντή.

Στον αποχωρήσαντα Στάικο Βεργέτη, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει στον Αστέρα από άλλο πόστο, αφιέρωσε τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Βεργέτη στάθηκε στα όσα έκανε για τους Αρκάδες, αλλά και στις επεμβάσεις του Μπαντή.

«Θέλω να πω πως αυτή η νίκη ανήκει στον προηγούμενο προπονητή, τον Στάικο Βεργέτη, και θέλουμε να του την αφιερώσουμε όλη η ομάδα, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Αστέρα, έναν άνθρωπο που πάλεψε, μόχθησε και δούλεψε πολύ για την ομάδα και του την αφιερώνουμε.

Στο αγωνιστικό σκέλος σταθήκαμε αρκετά τυχεροί γιατί αν δεν είχαμε τον Γιώργο Μπαντή θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Κινδυνέψαμε από τον Λεβαδειακό, όχι από οργανωμένο παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά από λάθη δικά μας που ήταν θέμα συγκέντρωσης.

Ευτυχήσαμε, όμως, να πετύχουμε το πρώτο γκολ, στη συνέχεια λύθηκε η ομάδα, μετά πετύχαμε ακόμη ένα και πήγαν όλα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και πιστεύω να συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα, αλλά με καλύτερες εμφανίσεις», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και τόνισε πως η προσοχή είχε στραφεί στον Βαγγέλη Μάντζιο. «Υπήρξαν κάποια θέματα, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Λεβαδειακός διαθέτει μία καλή ομάδα και έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς, τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Είχαμε επικεντρώσει την προσοχή μας πάνω σε αυτόν, ένας να πέφτει και να υπάρχουν και διπλά μαρκαρίσματα, αλλά δεν αποφύγαμε τα λάθη, τα οποία και πρέπει να διορθώσουμε», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα