Λας Πάλμας - Θέλτα 2-1

Gazzetta team
Λας Πάλμας - Θέλτα 2-1

bet365

Η Λας Πάλμας επικράτησε 2-1 της Θέλτα με γκολ στο 90', της έκοψε τον δρόμο προς την 5η θέση και πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την παραμονή.

Λίγες μέρες μετά την επική πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey επί της Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο Vicente Calderon, η Θέλτα δεν κατάφερε να μεταφέρει τα καλά αποτελέσματα και στην La Liga. Η ομάδα του Μπερίσο αν και προηγήθηκε, δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από την αναμέτρηση που έγινε στο Estadio de Gran Canaria μπροστά σε 18.000 θεατές και δεν ανέβηκε ακριβώς πίσω από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Μόλις στο 5' άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, όταν μετά την πάσα του Πλάνας, ο Μπονγκοντά απέφυγε τον Αϊτάμι και και νίκησε τον Χάβι Βάρας (0-1). Στο 20' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με το Γουίλιαμ Ζοζέ, σε μια φάση που ο Σέρχιο Αλβαρεθ δεν μπορούσε να κάνει κάτι, όμως στο 33' ισοφάρισαν. Ο Μοντορό γέμισε στην περιοχή και ο Γκουστάβο Καμπράλ έκανε χέρι. Ο Τζόναθαν Βιέρα ήταν πολύ ψύχραιμος από τα 11 βήματα και αφού έριξε κάτω τον Αλβαρεθ έστειλε την μπάλα στην άλλη γωνία για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος η φάση που έκρινε ουσιαστικά το ματς έγινε στο 74' όταν ο Ορεγιάνα βούτηξε στην περιοχή για να πάρει πέναλτι, όμως πήρε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Η Θέλτα έπαιξε στο φινάλε για τον βαθμό, όμως έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Λας Πάλμας, η οποία στο 90' πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, με τον Μέσα να δίνει στον Γουίλιαμ Ζοζέ ο οποίος κράτησε την ισορροπία του μέσα στην περιοχή και με το αριστερό πέρασε την μπάλα από τον Αλβαρεθ για το τελικό 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα