Ρεάλ - Εσπανιόλ 6-0

Gazzetta team
Ρεάλ - Εσπανιόλ 6-0

bet365

Ο Κριστιάνο έκανε χατ-τρικ, ο Μπενζεμά έφτασε τα... 155 και η Ρεάλ έριξε 6άρα (6-0) περπατώντας στην Εσπανιόλ και πλησίασε στο -1 την Ατλέτικο.

Η ισοπαλία με την Μπέτις σήμαινε ότι κάποιος θα πλήρωνε τα σπασμένα και ο κλήρος έπεσε στην Εσπανιόλ. Οι Καταλανοί πήγαν σαν... πρόσβατα στη σφαγή καθώς η Ρεάλ περίμενε με άγριες διαθέσεις και το έδειξε στα πρώτα 16 λεπτά, στα οποία το σκορ ήταν ήδη 3-0, με τον Μπενζεμά να μπαίνει στη 10άδα των σκόρερ όλων των εποχών της Βασίλισσας, φτάνοντας πλέον στα 155.

Από την αρχή φανηκε πώς θα πήγαινε το ματς καθώς στο 1' ο Μαρσέλο απείλησε με σουτ, στο 3' ήταν η σειρά του Ρονάλντο και στο 6' του Ισκο! Το γκολ ήταν θέμα... δευτερολέπτων και επιβεβαιώθηκε στο 7', όταν ο Χάμες έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Μπενζεμά με κεφαλιά έβαλε το γκολ Νο155 και μπήκε στη 10άδα των σκόρερ της Ρεάλ! Αν υπήρχε έστω μία πιθανότητα να αντισταθεί η Εσπανιόλ, αυτή εξανεμίστηκε στο 11' με το πέναλτι του Ρόκο στον Κριστιάνο, ο οποίος έκανε το 2-0 από την βούλα, για να δώσει συνέχεια στο... πανηγύρι ο Χάμες στο 16' με σουτ εκτός περιοχής, έχοντας και τη βοήθεια της κόντρας σε αντίπαλο για να αλλάξει πορεία (3-0)!

Τα πράγματα ήταν εξαιρετικά εύκολα για τους Μαδριλένους καθώς έκαναν φάση όποτε ήθελαν αλλά στη συνέχεια... μάλλον δεν ήθελαν αφού έκοψαν κάπως ρυθμό. Οχι ότι θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί αυτό η Εσπανιόλ, οι παίκτες της οποίας μετρούσαν κίτρινες κάρτες. Οπως μετρούσαν και γκολ αφού στο 45' ο Κριστιάνο έκανε τρομερή κίνηση και εκτέλεσε με το αριστερό τον Αρλάουσκις, αφού πρώτα απέφυγε δύο αντιπάλους, για το 4-0!

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο αλλαγές αλλά στο ματς δεν θα μπορούσε να αλλάξει τίποτα... Η Ρεάλ έπαιζε σε πολύ χαλαρό ρυθμό, ήλεγχε σε απόλυτο βαθμό την κατάσταση στο 62' απείλησε με την κεφαλιά του Μπενζεμά που μπλόκαρε ο Αρλάουσκις. Στα επόμενα λεπτά οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισαν να ανέβουν λίγο και έκαναν άλλες δύο φάσεις με τους Μαρσέλο-Κριστιάνο-Μπενζεμά, για να έρθουν τελικά άλλα δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο.

Το 5-0 έγινε στο 82' με την κεφαλιά-ψαράκι του Ρονάλντο μετά την σέντρα του Χεσέ, ο οποίος δημιούργησε (με την ωραία ενέργεια του από αριστερά) και το αυτογκόλ του Ντουάρτε (6-0)!

Ρεάλ Μ.: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (63' Χεσέ), Κρος (70' Καζεμίρο), Ισκο, Χάμες, Μπενζεμά (75' Λούκας Βάσκεθ), Ρονάλντο.

Εσπανιόλ: Αρλάουσκις, Χάβι Λόπεθ, Αλβαρο, Ρόκο, Ντουάρτε (46' Φουέντες), Σάντσεθ (57' Αμπραχαμ), Ντιοπ, Ερνάν, Σεβίγια (46' Ντουάρτε), Χορδάν, Σιλά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα