Και Μοντέιρο και Καραγκούνη

Και Μοντέιρο και Καραγκούνη

Gazzetta team
Και Μοντέιρο και Καραγκούνη

bet365

Ο Ηρακλής φορτσάρει την τελευταία μέρα των μεταγραφών και κάνει δύο προσθήκες από την Κύπρο.

Εστω και την ύστατη στιγμή ο Ηρακλής έκανε την δική του υπέρβαση. Δύο μεταγραφές οι οποίες θα ολοκληρωθούν άμεσα με τον πρόεδρο του Γηραιού, Σπύρο Παπαθανασάκη να αποκτά με οικονομική υπέρβαση τον Χόρχε Φιλίπε Μοντέιρο.

Ο 27χρονος Πορτογάλος εξτρέμ (παίζει και στον άξονα) θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή και θα ταξιδέψει από την Κύπρο στην Θεσσαλονίκη. Μαζί του θα είναι και ο Βασίλης Καραγκούνης ο οποίος επίσης θα φορέσει τα κυανόλευκα του Ηρακλή.

Ο Μοντέιρο ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Λάρνακας ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο και στα 27 του έβγαζε το ψωμί του στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Στο πρώτο μισό της σεζόν είχε παίξε σε 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα (2 γκολ) κι άλλα δύο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βασίλης Καραγκούνης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη (μετά το πέρασμά του από τον Αρη) μετά το πέρασμά του από την κυπριακή ΑΕΛ η οποία φέτος έπαιξε μόλις σε τέσσερα ματς στο πρώτο μισό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα