«Συμφωνία με Σταντάρ Λιέγης για Μανιάτη»!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ DEAL ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ!

«Συμφωνία με Σταντάρ Λιέγης για Μανιάτη»!

«Συμφωνία με Σταντάρ Λιέγης για Μανιάτη»!

Βελγικό ρεπορτάζ θέλει να υπάρχει ήδη συμφωνία για την παραχώρηση του Γιάννη Μανιάτη ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο στην Σταντάρ Λιέγης.

Εδώ και αρκετές ώρες έχει προκύψει από το Βέλγιο η πληροφορία πως ο Μανιάτης απασχολούσε έντονα την Σταντάρ Λιέγης. Αργά το απόγευμα της Κυριακής το Dhnet.be μετέδωσε την πληροφορία πως εκ μέρους της ομάδας του Βελγίου ο πρόεδρός της, Μπρούνο Βενανζί, μετέβη την Κυριακή στην Αθήνα και τα βρήκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για δανεισμό έξι μηνών, δίχως να υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αυτό που έμενε ήταν το ΟΚ του ίδιου του παίκτη, με τον ατζέντη του να εμφανίζεται να έχει ενημερωθεί από την Παρασκευή πως θα πρέπει να βρει ομάδα στον πελάτη του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι δύο πλευρές θα μιλήσουν ξανά για το καλοκαίρι για το θέμα της οψιόν ενώ ο Μάρκο Σίλβα είχε μία κουβέντα πριν με τον Μανιάτη, λέγοντάς του πως η καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον τώρα θα ήταν να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Και σε αυτό το... μέτωπο οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Από τους Βέλγους γράφτηκε ακόμα πως ο Μανιάτης προορίζεται για αντί-Γιαταμπαρέ. Η επισημοποίηση του deal πάντα σύμφωνα με τους Βέλγους θα υπάρξει την Δευτέρα.

Best of internet