«Συμφωνία με Σταντάρ Λιέγης για Μανιάτη»!

«Συμφωνία με Σταντάρ Λιέγης για Μανιάτη»!

Δημήτρης Τομαράς
«Συμφωνία με Σταντάρ Λιέγης για Μανιάτη»!

bet365

Βελγικό ρεπορτάζ θέλει να υπάρχει ήδη συμφωνία για την παραχώρηση του Γιάννη Μανιάτη ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο στην Σταντάρ Λιέγης.

Εδώ και αρκετές ώρες έχει προκύψει από το Βέλγιο η πληροφορία πως ο Μανιάτης απασχολούσε έντονα την Σταντάρ Λιέγης. Αργά το απόγευμα της Κυριακής το Dhnet.be μετέδωσε την πληροφορία πως εκ μέρους της ομάδας του Βελγίου ο πρόεδρός της, Μπρούνο Βενανζί, μετέβη την Κυριακή στην Αθήνα και τα βρήκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για δανεισμό έξι μηνών, δίχως να υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αυτό που έμενε ήταν το ΟΚ του ίδιου του παίκτη, με τον ατζέντη του να εμφανίζεται να έχει ενημερωθεί από την Παρασκευή πως θα πρέπει να βρει ομάδα στον πελάτη του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι δύο πλευρές θα μιλήσουν ξανά για το καλοκαίρι για το θέμα της οψιόν ενώ ο Μάρκο Σίλβα είχε μία κουβέντα πριν με τον Μανιάτη, λέγοντάς του πως η καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον τώρα θα ήταν να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Και σε αυτό το... μέτωπο οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Από τους Βέλγους γράφτηκε ακόμα πως ο Μανιάτης προορίζεται για αντί-Γιαταμπαρέ. Η επισημοποίηση του deal πάντα σύμφωνα με τους Βέλγους θα υπάρξει την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα