Μπορντό - Ρεν 4-0

Gazzetta team
Μπορντό - Ρεν 4-0

bet365

Η ανοδική πορεία της Μπορντό συνεχίζεται, με τους Γιρονδίνους να διαλύουν με 4-0 την Ρεν.

Η κάκιστη παράδοση του Κουρμπίς απέναντι στην Μπορντό συνεχίστηκε. Ο νέος τεχνικός της Ρεν μπορεί να ξεκίνησε με νίκη, όμως η πρώτη ήττα ήταν πολύ βαριά. Οι Γιρονδίνοι, παρά το γεγονός ότι έχουν χάσει δύο από τους καλύτερούς τους παίκτες (Καζρί, Σεβέ), διέλυσαν με 4-0 τους ρενέ και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.

Το ματς ήταν ανοιχτό στο ξεκίνημα και, μάλιστα, εκείνοι που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Ντεπ δεν κατάφερε να νικήσει τον Πριό σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, πριν ο Ντιαμπατέ ανοίξει το σκορ στο 29’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ουνάς. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, για να τελειώσουν το ματς.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα της Μίλαν με την Ιντερ.

Στο 51’ ο υψηλόσωμος επιθετικός έκανε και το 2-0, όταν είδε την μπάλα να του στρώνεται μετά από αδυναμία των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν. Οι ρενέ δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν ρυθμό και στην ουσία παραδόθηκαν, με τον Ρολάν να κάνει από κοντά το 3-0 στο 67’ μετά από ασταθή απόκρουση του Κοστίλ στο σουτ του Ουνάς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τουρέ στις καθυστερήσεις, κάνοντας το τελικό 4-0 με σουτ από το ύψος της περιοχής.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα