Παπαδόπουλος: «Σεβασμό από κάποιους»

Παπαδόπουλος: «Σεβασμό από κάποιους»

Νίκος Τσιώκος
Παπαδόπουλος: «Σεβασμό από κάποιους»

bet365

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως χρειάζεται να υπάρχει σεβασμός προς τον Ηρακλή.

Στο γεγονός ότι ο Ηρακλής δέχτηκε πολύ νωρίς γκολ στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο οποίος άφησε και αιχμές για τη διαιτησία του Βοσκάκη. Ο τεχνικός του «Γηραιού» θεωρεί ότι βγήκαν εύκολα κάποιες κίτρινες κάρτες και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός. «Το να δέχεσαι γκολ πολύ νωρίς είναι κακό, όμως από μερικούς χρειάζεται να έχουμε σεβασμό», αρκέστηκε να πει ο Παπαδόπουλος.

«Κάρτες για φάουλ που δεν έγιναν ποτέ»

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε ότι δόθηκαν κάρτες για φάουλ που δεν έγιναν ποτέ. Επίσης, αναφέρθηκε στην κούραση, στους στόχους, αλλά και στο γεγονός ότι προτιμήθηκε σήμερα ο Περνίς αντί του Χουάντερσον. Όσο για τις μεταγραφές, επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Βασίλη Καραγκούνη και έκανε λόγο για μία ακόμα μεταγραφή.

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι έχοντας ουσιαστικά δεχτεί ένα γκολ από τα αποδυτήρια. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, κρατήσαμε τη μπάλα, αλλά πλην μίας στατικής φάσης δεν γίναμε απειλητικοί για τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως δεχτήκαμε κι άλλο γκολ.

Εγώ ποτέ δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά η ομάδα είναι κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθειά τους, τα δώσανε όλα για να αντιστρέψουν το κακό κλίμα έπειτα και από την ήττα με την ΑΕΚ. Η συνέχεια είναι δύσκολη, έχουμε συνεχή παιχνίδια, όμως εγώ έχω υπομονή, πείσμα και αντέχω και τώρα στις δύσκολες στιγμές της ομάδας», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τη διαιτησία του Βοσκάκη: «Δεν επιτρέπεται να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από ανθρώπους που δεν σέβονται την ομάδα μας. Ο διαιτητής σήμερα έβγαλε στα πρώτα λεπτά του αγώνα δύο κάρτες στους αμυντικούς μας χαφ για φάουλ που δεν έγιναν ποτέ. Θέλουμε σεβασμό και θα τον κερδίσουμε με τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στη Ξάνθη, ήταν πιο φρέσκια από εμάς, είχε αποτελεσματικότητα και κέρδισε».

Για την κούραση, τα συνεχή από παιχνίδια και τον τρόπο αντιμετώπισης: «Η κούραση αντιμετωπίζετε με ροτέισον, εμείς όμως έχουμε βασικούς μας παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών και έτσι δεν έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε όσους παίκτες θέλουμε. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν συνέχεια και είναι στα όρια τραυματισμών όπως οι Μπαρτολίνι και ο Ζιαμπάρης. Σήμερα προτίμησα να ξεκουράσω τον Ζιαμπάρη. Θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν μικρότερο ροτέισον για να μην επηρεαστεί η ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Καραγκούνη, όμως ενδεχομένως αποκτήσουμε έναν ακόμα παίκτη».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θα βάλουμε κίνητρο στην ομάδα. Ξέρω ποιο είναι αυτό και θα το συζητήσω με τα παιδιά. Θα τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η πεντάδα είναι πολύ μακριά. Πάντως, γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Μην επαναλάβω τα ίδια. 12 παίκτες έκαναν ντεμπούτο στη Λίγκα φέτος».

Για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ο Χουάντερσον: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Χουάν, δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που δεν έπαιξε, προτίμησα απλώς να δώσω ένα παιχνίδια στον Περνίς. Εγώ δεν σκοτώνω τους παίκτες μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα