Ελευθερόπουλος: «Σε σούπερ κατάσταση η ΑΕΚ»

Ελευθερόπουλος: «Σε σούπερ κατάσταση η ΑΕΚ»

Ελευθερόπουλος: «Σε σούπερ κατάσταση η ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος για την απόδοση της Βέροιας στο πρώτο 45λεπτο απέναντι στη φορμαρισμένη ΑΕΚ, δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Η ομάδα της Ημαθίας στάθηκε πολύ καλά στο ΟΑΚΑ και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τον προπονητή της να αναφέρεται σε αυτό και να τονίζει ότι όλα τελείωσαν στο 2-0...

«Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, τηρουμένων των αναλογιών, αφού η ΑΕΚ είναι σε σούπερ κατάσταση. Εμείς προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε τον αντίπαλο να κυκλοφορήσει τη μπάλα από πίσω. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Αν γινόταν το 0-1 θα είχαμε μία διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι. Δεν έγινε όμως. Η ΑΕΚ στην αντεπίθεση έκανε το 1-0 και από στημένη φάση έκανε το 2-0 και εκεί τελείωσε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ελευθερόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον λόγο για τον οποίο έφυγε από τον Πανθρακικό.

«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Υπάρχουν πολλά που έχουν γίνει. Έχω ακούσει πολλά ψέματα αλλά γενικά δεν θέλω να μιλήσω από σεβασμό για τα παιδιά που συνεργάστηκα τέσσερις μήνες. Πάντως οι περισσότεροι έχουν παράπονα από έναν προπονητή αν κάνει δύο ήττες στο πρωτάθλημα ενώ φαίνεται πως ένας προπονητής δεν πρέπει να έχει παράπονα από κανέναν... Ήταν μία δύσκολη απόφαση αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό».

Best of internet