Ριμπέιρο: «Τοπ προπονητής ο Μάρκο Σίλβα»

Ριμπέιρο: «Τοπ προπονητής ο Μάρκο Σίλβα»

Δημήτρης Τομαράς
Ριμπέιρο: «Τοπ προπονητής ο Μάρκο Σίλβα»

bet365

Ο Τιάγο Ριμπέιρο που ως πρόεδρος της Εστορίλ ανέδειξε προπονητικά τον Μάρκο Σίλβα μίλησε στην Πορτογαλία για την αξία του 38χρονου κόουτς.

Ο Ριμπέιρο σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο site Noticiasaominuto τόνισε αρχικά πως «ο Μάρκο υπήρξε μέρος της ιστορίας μας. Υπήρξε μία αρμονία μεταξύ εκείνου και της διοίκησης και του τι έπρεπε να γίνει. Θέλω να τον ευχαριστήσω ξανά και να θυμίσω το τι του οφείλει η Εστορίλ για την επιτυχία της και για το πόσο μεγάλωσε ως ομάδα».

Για την δουλειά του στην Σπόρτινγκ και την συνέχεια σε Ελλάδα και Ολυμπιακό σχολίασε: «Ο Μάρκο έδωσε στην Σπόρτινγκ έναν τίτλο που προσπαθούσε να πάρει για χρόνια. Έκανε το καλύτερο δυνατό και πήγε την ομάδα στην 3η θέση της Λίγκας. Κατά την γνώμη μου αυτά μπορούσε να κάνει και αυτά έκανε. Δεν γινόταν να αμφισβητήσει βάσει της ομάδας που είχε την... κυριαρχία των Πόρτο και Μπενφίκα.

Για το τι έγινε και δεν έμεινε στην Σπόρτινγκ είναι θέμα της ομάδας. Εκείνη θα αναλύσει το τι δεν πήγε καλά. Είχα μία διένεξη και ήταν σε μία διαδικασία διαμάχης. Μετά τα βρήκαν και μπήκε το νερό στο αυλάκι. Έτσι έφυγε ο Μάρκο. Αυτό που μετράει τώρα είναι πως ο Μάρκο κάνει φανταστική καριέρα στην Ελλάδα και πως σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Ο Μάρκο είναι τοπ προπονητής και ήμουν τυχερός που τον είχα μαζί μου. Είχε όλη την στήριξη που ήθελε αλλά και τις ικανότητες για να γίνει ένας πολύ μεγάλος και ένας ξεχωριστός προπονητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα