Καέν - Νις 2-0

Gazzetta team
Καέν - Νις 2-0

bet365

Μεγάλη νίκη για την Καέν, που επιβλήθηκε με 2-0 της Νις και την έπιασε στην 4η θέση στο -1 από την 3άδα.

Η Καέν έβαλε stop στο αήττητο σερί των 5 αγώνων της Νις, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0 και την έπιασε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με την πρώτη τους ευκαιρία.

Στο 12’ οι παίκτες του Γκαράντ κέρδισαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση και μετά από ασίστ του Φερέ, ο Ροντλάν δεν αστόχησε για το 1-0. Στιγμές αργότερα οι καενέ πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Λε Μαρσάν έσωσε στην γραμμή το πλασέ του Ντελόρ και φάνηκε από νωρίς ότι αυτή δεν ήταν η μέρα τω νισουά. Οι παίκτες του Πιελ απείλησαν για πρώτη φορά με τον Αντονετί στο 27’, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καντί στο 30’ και πριν έρθει το ημίχρονο, βρέθηκαν με δύο γκολ στην πλάτη. Νέο λάθος στη μεσαία γραμμή, ξανά στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι και ο διαιτητής Λανουά αποφάσισε να δώσει αυστηρό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μεντί στον Ντιμπαζονκίζα. Ο Ντελόρ δεν αστόχησε στο πέναλτι και έκανε το 2-0 στο 41’.

Στην έδρα της Λιλ πηγαίνει την Τετάρτη η φορμαρισμένη εσχάτως Καέν. Σε απόδοση 3.90 στην Interwetten η νίκη της.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν, καθώς δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουν, όμως παραλίγο να το πληρώσουν. Οι νισουά ανέβασαν στροφές και μετά το 55’ πίεσαν. Στο 59’ ο Μπεν Αρφά έφτασε κοντά στο γκολ με φάουλ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τη Νις. Ο Ζερμέν δεν κατάφερε να νικήσει τον Βερκούτρ με διπλή προσπάθεια, ενώ στην εξέλιξη ο Φερέ έσωσε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Καντί. Στο 63’ ο Βερκούτρ έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Σερί, η κεφαλιά του Μποντμέρ στο 67’ πέρασε άουτ και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν. Η μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι το τέλος χάθηκε για την Καέν, όταν ο Φερέ από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω στον Καρντινάλ στο 82’.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα