Κιέβο - Γιουβέντους 0-4

Κώστας Ζάλιαρης
Κιέβο - Γιουβέντους 0-4

bet365

Το δικό της ρεκόρ διαδοχικών νικών (12) στο πρωτάθλημα της Serie A, μετρώντας για την ακρίβεια 15 σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, ισοφάρισε η Γιουβέντους, επικρατώντας εύκολα με σκορ 4-0 της Κιέβο Βερόνα!

Η «Γηραιά Κυρία» θυμίζει ξανά την αρμάδα του Αντόνιο Κόντε, στην τελευταία χρονιά του οποίου είχε επιτευχθεί το ρεκόρ των 12 διαδοχικών θετικών αποτελεσμάτων, επίδοση που ισοφαρίστηκε για φέτος στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το 4-0 επί της Κιέβο Βερόνα.

Μάλιστα, με την εύκολη νίκη, η Γιουβέντους αναρριχήθηκε για πρώτη φορά, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας, προσπερνώντας τη Νάπολι που αντιμετωπίζει την Έμπολι...

Ο Πολ Πογκμπά πέτυχε το ομορφότερο γκολ της μεσημεριανής αναμέτρησης στη Βερόνα, με ατομική ενέργεια και ωραίο δεξί σουτ στο 67', ενώ ο Μοράτα είχε προλάβει να βρει δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα (6', 40') και μια ο Άλεξ Σάντρο (61').

Δοκάρι είχε στο φινάλε ο Πογκμπά.

Θα συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα η Γιουβέντους; Σε απόδοση 1.83 στην Sportingbet η νίκη της «Μεγάλης Κυρίας» κόντρα στην Τζένοα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα