Οι έδρες... δε μίλησαν!

Οι έδρες... δε μίλησαν!

bet365

«Απέδρασαν» από Πάτρα και Καρδίτσα με 0-1 οι Καλλιθέα και Κισσαμικός, ισόπαλοι με 1-1 Ελευσίνα - Λαμία και Παναιγιάλειος - Χανιά.

Πανελευσινιακός – Λαμία 1-1

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Πανελευσινιακός, που όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Λαμία, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προς το φινάλε (1-1).

Η ομάδα της Ελευσίνας, ήθελε την τρίτη συνεχόμενη νίκη ώστε να μείνει κοντά στις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμούς. Το παιχνίδι πήγαινε προς αυτή την κατεύθυνση και ειδικά μετά το γκολ του Γιαννιτσάνη στο 41' η Λαμία είχε το πάνω χέρι και το σκορ που ήθελε.

Στην επανάληψη, ο επιθετικός του Πανελευσινιακού έφτασε κοντά στο 2-0 στο 73', όμως η κεφαλιά του έφυγε άουτ, με αποτέλεσμα η Λαμία να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 80', ο Πίντο έπιασε ένα πολύ δυνατό μονοκόματο σουτ και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μανιάτη για το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Βαλιτζό (52' Κακαράς), Ανδρίκος, Βουρβαχάκης, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κυζιρίδης (68' Τσολακίδης), Κωνσταντινίδης, Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος.

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Σιλιγαρδάκης, Καραλής (46' Νατσιόπουλος), Καραγιάννης, Λεάντρο, Ντάσιος, Μπαλού (46' Θέος), Νεόφυτος, Τζόκιτς (64' Πίντο).

Παναιγιάλειος - Χανιά 1-1

Όρθιος κατάφερε να μείνει στο Αίγιο ο ΑΟ Χανίων, που ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Παναιγιάλειο, κόντρα στα εις βάρος του δεδομένα. Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τους Κρητικούς, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14', όταν μετά από κακή έξοδο του Πρίφτη, ο Φωτιάς δε δυσκολεύτηκε με πλασέ να στείλει στο βάθος της αντίπαλης εστίας την μπάλα και να βάλει την «Μαύρη Θύελλα» σε θέση οδηγού.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν... απάντηση, αφού στην επανάληψη μπήκαν δυνατά και με δράστη τον Γκέσιο στο 62' κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Η φάση αυτή, όμως, είχε και άσχημα νέα για τους Κρητικούς, αφού ο σκόρερ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του και αποβλήθηκε, με τα Χανιά να μένουν για μισή, περίπου, ώρα με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ, παρά την πίεση που δέχτηκαν και να αποσπάσουν τον πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας (83' Γκουτσίδης), Λινάρδος (72' Γκούφας), Ζουνίνιο, Μπουρλάκης (86' Μαυρόπουλος), Σκαρτσίλας

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (37' Τσούτσης), Ρίκκα, Μασάδο, Νάκας (70' Μπριλάκης), Δεινόπαπας (82' Χατζηλιάδης), Γκέσιος

Παναχαϊκή – Καλλιθέα 0-1

Ασταμάτητη η Καλλιθέα πέρασε και από την Πάτρα, επικρατώντας με 0-1 της Παναχαϊκής, η οποία παραμένει σε δύσκολη θέση.

Η εντυπωσιακή πορεία της Καλλιθέας των τόσων προβλημάτων συνεχίζεται! Αυτό φάνηκε και στην Πάτρα, με την ομάδα της Αθήνας να επικρατεί έστω και δύσκολα με 1-0 και να παραμένει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πιο δυνατά και στο 13' είχαν δοκάρι με τον Γκίνη. Την πιο μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος έχασε ο Τσίπρας, όταν προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ στο 44΄!

Στην επανάληψη, η Παναχαϊκή έχασε μια ευκαιρία με τον Πέδρο στο 56', αλλά από εκεί και πέρα η Καλλιθέα κυριάρχησε και πάλι και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 69', όταν ο Φράγκος σέντραρε, αλλά οι Τσίπρας και Μπέλης δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά το... χρυσό γκολ για την Καλλιθέα ήρθε στο 90', με σουτ του Τσώνη και τους γηπεδούχους να φωνάζουν για οφσάιντ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης (90'+2' Ρουμπάτος), Χαρτσιάς (81' Παπανικολάου), Ρόκας (70' Μητρόπουλος), Πέδρο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταύρου, Μπούζας (78' Φαρία), Τσώνης, Τζάκσον (65' Μπέλης), Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης, Φράγκος, Τσίπρας (86' Σμυρλής).

Αν. Καρδίτσας - Κισσαμικός 0-1

Μεγάλο τρίποντο πήρε η ομάδα του Κισσαμικού, που κατάφερε να αποδράσει από την Καρδίτσα και να επικρατήσει της Αναγέννησης με 1-0. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ήταν αρκετά κλειστό και με χαμηλό τέμπο, γεγονός που ήταν υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας που ήθελε να κρατήσει το «μηδέν» και να χτυπήσει στην κόντρα. Και έτσι έγινε...

Ήταν το 39ο λεπτό, όταν ο Βαττής κατάφερε να πιάσει στον ύπνο την άμυνα της Αναγέννησης και να νικήσει τον Κουτσόπουλο για το 1-0. Το τέρμα αυτό ανάγκασε τους γηπεδούχους να βγουν μπορστά και να ψάξουν – τουλάχιστον – την ισοφάριση, όμως αυτή δεν ήρθε ποτέ, αφού η αμυντική λειτουργία των Κρητικών ήταν πολλή καλή και έτσι, δεν δημιουργήθηκαν ρήγματα. Έτσι, το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την 3η τους εκτός έδρας νίκη, κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Στάμος (66’ Μαυριάς), Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Σκαθαρούδης (57’ Πιτταράς), Υφαντής (46’ Τσούκαλος), Τζέκος, Μπιτέλης, Μούτσα.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Μάνιας (70’ Ποσίνκοβιτς), Σελινιωτάκης, Γιαννίτσης, Βαττής, Σαπαλίδης, Σταθάκης (81’ Τζημογιάννης), Ενγκουέμ, Τσικουδάκης (60’ Μάντζης).

Αποτελέσματα

Ελευσίνα - Λαμία 1-1
Παναχαϊκή - Καλλιθέα 0-1
Παναιγιάλειος - Χανιά 1-1
Αν. Καρδίτσας - Κισσαμικός 0-1

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα