Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0

Νίκος Ρόλλας
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0

bet365

Στο πρώτο ματς της μετά-Βεργέτη επόχης ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο στον πάγκο του, έχοντας τον Μπαντή σε εξαιρετική μέρα!

Με τον Μπαντή να αποκρούει και τους Μπερτόλιο, Μάσα να βάζουν τα γκολ, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, έπιασε τον Πανιώνιο στην βαθμολογία και ξεκίνησε με το... δεξί στην μετά Βεργέτη εποχή

Με ίδιο σύστημα
Ο Δημήτρης Τερζόπουλος διατήρησε το 4-2-3-1 που χρησιμοποιούσε ο Στάικος Βεργέτης, με τον Μπαντή κάτω από τα δοκάρια, τους Κιτόκο, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Παντελιάδη στην άμυνα και τους Κουρμπέλη, Χαμντανί σε ρόλο αμυντικών χαφ. Ο Γιάννου ήταν στην κορυφή της επίθεσης, με τους Στανισάβλεβιτς, Μπερτόλιο και Μάσα πίσω του.

Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος επέλεξε και αυτός το ίδιο σχήμα έχοντας τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Τριποτσέρη, Μεντί στο κέντρο της άμυνας και τους Στάθη, Τσουρίκοφ στα άκρα. Μαχαίρας και Μαχαμάτ ήταν στον άξονα και είχαν μπροστά τους την τριάδα των Ατζαγκούν, Μπεν και Γιακουμάκη που έδιναν στήριγμα στον Μάντζιο.

Ο Αστέρας την υπεροχή, ο Μπεν το δοκάρι
Οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα του αγώνα ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων επιλέγοντας κυρίως την δεξιά πλευρά με τον Στανισάβλιεβιτς, καθώς από αριστερά ο Στάθης έκλεινε καλά τον Μάσα, ο οποίος διαμαρτυρόταν συχνά για τα μαρκαρίσματα που δεχόταν. Τα σουτ όμως που έκαναν οι Αρκάδες με τον Σέρβο μέσο και τον Μπερτόλιο δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα σιγά σιγά ο Λεβαδειακός να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, εκμεταλλευόμενος την πίεση που ασκούσαν ψηλά οι Ατζαγκούν, Γιακουμάκης και Μπεν.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μάλιστα είχε και την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν στο 27ο λεπτό εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το... χατήρι, χτυπώντας στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή. Ο Αστέρας όμως, θα μπορούσε να είχε πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αλλά το σουτ του Γιάννου στις καθυστερήσεις, το απέκρουσε με υπερένταση ο Τσιντώτας.

Νίκη χάρη στο Μπαντή
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Λεβαδειακός έδειχνε πολύ επικίνδυνος επιθετικά, όμως ούτε ο Μπεν, ούτε ο Ατζαγκούν σε δύο περιπτώσεις, ούτε και ο Μάντζιος κατάφεραν να νικήσουν τον Μπαντή, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα. Οι γηπεδούχοι όμως δεν πτοήθηκαν και στο 61ο λεπτό, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας του τραυματισμού Γιακουμάκη, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπερτόλιο.

Η αντικατάσταση του Μάντζιου (και αυτός λόγω τραυματισμού) έκοψε την επιθετική δραστηριότητα του Λεβαδειακού, με αποτέλεσμα ο Αστέρας με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάσα, να «σφραγίσει» τη νίκη του με 2-0.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Κιτόκο, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης (83΄Μούκαμ), Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (64΄Δημούτσος), Μάσα, Μπερτόλιο (75' Ντουντού), Γιάννου

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Γιακουμάκης (61΄Μερεμπασβίλι), Εντουίν, Στάθης, Μπεν, Ατζαγκούν, Τριποτσέρης, Μαχαμάτ, Τσουρίκοφ, Μάντζιος (79΄Μίνγκας), Μαχαίρας.

MVP: Ο Γιώργος Μπαντής ήταν «κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια του Αστέρα, με τρομερές επεμβάσεις στις προσπάθειες του Μπεν, του Ατζαγκούν και του Μάντζιου που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν μετουσιωθεί σε γκολ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Μπερτόλιο αν και δεν έβγαλε όλο το παιχνίδι, ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε το καταπληκτικό πλάγιο του Παντελιάδη και ξεκλείδωσε την άμυνα του Λεβαδειακού.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μέντι, ο οποίος αφήνει την μπάλα να περάσει από πάνω του στην φάση του γκολ από τον Μπερτόλιο. Για έναν κεντρικό αμυντικό με την σωματοδομή του, θα περίμενε κανείς πως «καθάριζε» την φάση.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Μπεν, ο οποίος στο 57ο λεπτό βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως αντί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπαντή, ο οποίος έβγαινε.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Καρακαντώνης είχε να αντιμετωπίσει ένα σκληρό, σε πολλές στιγμές, παιχνίδι, έδωσε κάρτες εκεί που έπρεπε, ενώ η μόνη δύσκολη φάση που βρήκε μπροστά του ήταν αυτή του 45ου που ο Μπερτόλιο ζήτησε πέναλτι. Το ριπλέι φαίνεται να τον δικαιώνει.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Όλο το παιχνίδι ήταν ο Μπαντής, από τη στιγμή που βρέθηκε σε τόσο καλή ημέρα και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν, ήταν αναμενόμενο οτι ο Αστέρας, σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασε, θα έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα