Μπάγερν - Χόφενχαϊμ 2-0

Gazzetta team
Μπάγερν - Χόφενχαϊμ 2-0

bet365

Με άμυνα ανάγκης και τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μπάγερν κέρδισε την Χόφενχαϊμ με 2-0.

Ο Γκουαρδιόλα παρέταξε την ομάδα του με άμυνα έκτακτης ανάγκης μετά τους τραυματισμούς των Μπόατενγκ και Μαρτίνεθ, όμως η Μπάγερν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Οι Βαυαροί είχαν κάποιες στιγμές ανησυχίας, όμως κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο και με τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει δύο γκολ έφτασαν δίκαια στη νίκη με 2-0 επί της Χόφενχαϊμ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με στόχο να τελειώσουν από νωρίς το ματς, όμως βρήκαν απέναντί τους τον Μπάουμαν. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, που δημιούργησαν όλη κι όλα μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος, έκανε ό,τι μπορούσε, όμως είχε πολύ δύσκολο έργο. Ο Ρόμπεν (7’, 10’) ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος, τον ακολούθησε ο Μίλερ (17’) και τελικά το γκολ ήρθε στο 32’. Ασίστ του Ντάγκλας Κόστα και 1-0 ο Λεβαντόφσκι από κοντά. Στο 41’ ήρθε και η πρώτη ευκαιρία με τον Κράμαριτς για την Χόφενχαϊμ, όμως ο Νόιερ κράτησε το 1-0.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα της Μίλαν με την Ιντερ.

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Μπάγερν να χάνει σημαντικές ευκαιρίες με τους Αλόνσο (46’) και Λεβαντόφσκι (47’), πριν έρθει το καλό διάστημα για τους παίκτες του Στέφενς, το οποίο δεν κράτησε για πολύ. Ο Κράμαριτς έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση στο 56’, όταν είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ την εξέλιξη είχε και η κεφαλιά του Βάργκας στο 60’. Κάπου εκεί οι Βαυαροί σοβαρεύτηκαν και τελείωσαν το ματς στο 64’, όταν μετά από γύρισμα του Λαμ, ο Λεβαντόφσκι με υπέροχο τελείωμα έκανε το 2-0.

Στο 71’ ο Βιδάλ είδε την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπάουμαν, ενώ στο γκολ πλησίασαν και οι Αλάμπα (73’) και Ρόμπεν (88’), για να μείνει το 2-0 μέχρι το τέλος και την Μπάγερν να κάνει 29 τελικές προσπάθειες.

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Αλάμπα, Μπάντστουμπερ, Κίμιχ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Μίλερ (67' Βιδάλ), Ντάγκλας Κόστα (88' Μπερνάτ), Ρόμπεν, Κομάν (62' Τιάγκο), Λεβαντόφσκι

Χόφενχαϊμ (Χουμπ Στέφενς): Μπάουμαν, Κιμ, Ζίλε, Μπίτσακτσιτς, Καντεράμπεκ, Ρούντι, Στρομπλ, Χαμάντ (68' Αμίρι), Σμιντ (77' Φόλαντ), Βάργκας, Κράμαριτς (68' Τσούμπερ)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα