4 ενέδρες για το αήττητο!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
4 ενέδρες για το αήττητο!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος «δείχνει» στο blog του στο Gazzetta τους κινδύνους για το αήττητο του Ολυμπιακού!

Θεωρητικά τα τρία παιχνίδια στα οποία κατά βάση θα κινδυνεύσει το αήττητο του Ολυμπιακού είναι τα τρία ντέρμπι, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό μέσα, και με ΑΕΚ έξω. Αυτό λέει η ποδοσφαιρική λογική.

Για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν έχω την ίδια σιγουριά. Βλέπω ίσως πιο επικίνδυνα τέσσερα άλλα παιχνίδια, τα υπόλοιπα εκτός έδρας των ερυθρόλευκων! Πρώτον, γιατί στα ντέρμπι το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του και στην Ευρώπη και δεύτερον γιατί οι τέσσερις έδρες στις οποίες αναφέρομαι είναι κάθε χρόνο…ενέδρες για τον Ολυμπιακό!

Αναφέρομαι στους αγώνες απόψε στα Γιάννινα και το Μάρτιο σε Καυταντζόγλειο, Τρίπολη κι Αγρίνιο!

Υπερβολικός; Να θυμίσω τότε ότι…

Στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στα Γιάννινα, την προηγούμενη διετία, ο Ολυμπιακός έφυγε με πέντε γκολ, από ήττες 0-2 και 1-3! Και το 2010 προηγούμενος 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2!

Στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στο Καυταντζόγλειο, όταν ο Ηρακλής ήταν στην Α΄Εθνική, ο Ολυμπιακός είχε χάσει και τις δύο 1-2 και 0-1!

Στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην Τρίπολη, την προηγούμενη διετία, ο Ολυμπιακός έχασε 1-2 κι έφερε 0-0 (με τον Αστέρα σε όλο το β΄ημίχρονο με 10 παίκτες)!

Στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στο Αγρίνιο, την προηγούμενη διετία, ο Ολυμπιακός έχει δύο ισοπαλίες με τον Παναιτωλικό, 0-0 κι 1-1!

Κοινώς, ο Ολυμπιακός για να υπερασπιστεί το αήττητο δεν έχει να παίξει μόνο με τις τρεις άλλες μεγάλες στο β΄ γύρο. Έχει να αντιμετωπίσει τέσσερις ομάδες εκτός έδρας, τις οποίες στις συνολικά οκτώ τελευταίες επισκέψεις του στα γήπεδά τους, δεν έχει ούτε μία νίκη! Αντίθετα, έχει πέντε ήττες κι έχει σώσει μόλις τρεις ισοπαλίες!!!

Κι επειδή τα άλλα τρία ματς ακόμη αργούν, αποκτάει άλλη σημασία το αποψινό στα Γιάννινα. Ήδη ο Ολυμπιακός στον Πλατανιά, υποτιμώντας το παιχνίδι, γλίτωσε το αήττητο στο τσακ, όντας τυχερός στο σουτ του Ντουρμάζ, που η μπάλα άλλαξε τροχιά από το πόδι του αμυντικού κι έτσι ισοφάρισε στο 72’ ο Φορτούνης.

Κι όσο πιο πολύ τριγυρίζεις στη φωτιά, τόσο πιο εύκολο είναι να καείς…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.