Συνέβη ξανά αυτό που δεν ήθελε να δει ο Κλοπ

Συνέβη ξανά αυτό που δεν ήθελε να δει ο Κλοπ

Κώστας Ζάλιαρης
Συνέβη ξανά αυτό που δεν ήθελε να δει ο Κλοπ

bet365

Ναι μεν το προκάλεσε ο ίδιος με τις 10 αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ απέναντι στη Γουέστ Χαμ για το Κύπελλο, όμως, προστέθηκε ακόμα ένα ματς για τους «κόκκινους» που δεν προλαβαίνουν να ηρεμήσουν.

Ο Γερμανός τεχνικός, όπως το έκανε και απέναντι στην Έξετερ στον προηγούμενο γύρο του FA Cup, πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στην 11άδα της ομάδας του προκειμένου να διατηρήσει κάποιους ποδοσφαιριστές φρέσκους.

Κάπως έτσι, το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 0-0 που οδηγεί τις δύο ομάδες σε ρεβάνς στο «Boleyn Ground» και ο Κλοπ, αν και ξέρει ότι έχει και ο ίδιος ευθύνη γι' αυτό που έγινε με τις επιλογές του, είδε ακόμα ένα παιχνίδι να προγραμματίζεται για την ομάδα του.

Παίξε με τις καλύτερες αποδόσεις στην Sportingbet στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό.

Μετά την ισοπαλία με την Έξετερ, στην προηγούμενη φάση, είχε δηλώσει: «Δεν το πιστεύω ότι έχουμε να παίξουμε κι άλλο παιχνίδι... Ας τελείωνε με παράταση ή πέναλτι». Το ίδιο πράγμα του συνέβη ξανά στον τέταρτο γύρο της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Μαζί και με τα παιχνίδια με την Άουγσμπουργκ για το Γιουρόπα Λιγκ, τις υποχρεώσεις για την Πρέμιερ Λιγκ και τον επαναληπτικό με τα «σφυριά», η Λίβερπουλ καλείται πλέον να δώσει 9 ματς σε διάστημα 29 ημερών, γεμίζοντας τον Φεβρουάριο με αναμετρήσεις!

Ο Κλοπ θα ήλπιζε ότι ο Ιανουάριος θα ήταν ο τελευταίος μήνας με τόσο έντονη αγωνιστική δράση μετά και την περίοδο των Χριστουγέννων, ωστόσο, μέχρι και τις 2 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, όταν και είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, οι «κόκκινοι» έχουν ματς τόσο τα Σαββατοκύριακα, όσο και μεσοβδόμαδα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα