Το πρώτο ημίχρονο έφτανε στη Σοσιεδάδ (vid)

Gazzetta team
Το πρώτο ημίχρονο έφτανε στη Σοσιεδάδ (vid)

bet365

Παίρνοντας διαφορά δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο, η Σοσεδάδ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπέτις στο «Aνοέτα», επικρατώντας τελικά με 2-1, προσπερνώντας τους Ανδαλουσιάνους στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και στο 18' ο αρχηγός τους, Τσάμπι Πριέτο άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από γύρισμα του Λίτρι. Από κεφαλιά προήλθε και το δεύτερο γκολ της Σοσιεδάδ, με τον Ίνιγκο Μαρτίνεθ να νικά του αμυντικούς των φιλοξενουμένων, καθώς και τον Αντόνιο Αντάν, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Ρουμπέν Πάρδο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν «φουριόζοι» το δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να μειώσουν γρήγορα σε 2-1 (51'), με τον Ρουμπέν Κάστρο, έπειτα από συνεργασία του με τον Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ.

Παρά τις προσπάθειες τους, δεν κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση, με τη Σοσιεδάδ να παίρνει τελικά το τρίποντο, ανεβαίνοντας στην 13η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μπέτις έπεσε στην 15η και πλέον απέχει μόλις 1 βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Παίξε με τις καλύτερες αποδόσεις στην Sportingbet στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα