Θα πανηγυρίζουν στους δρόμους…

Θα πανηγυρίζουν στους δρόμους…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον ΠΑΟΚ που έκανε ένα από τα καλύτερα ημίχρονά του, αλλά και γι' αυτά που έρχονται κι αλλάζουν πάλι το πλάνο του Ιβάν Σαββίδη...
Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα καλύτερα ημίχρονά του και άξιζε σε αυτό το διάστημα να τελειώσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ομάδα που δεν μπορούσε ούτε να σκεφτεί ότι θα περάσει το κέντρο…
Το 1-0 παρέμεινε όμως, ο ΠΑΟΚ που δεν είχε εφτά παίκτες, έχασε άλλους δύο στην πορεία, οι παίκτες του οπισθοχώρησαν, αμύνθηκαν, ο αντίπαλος δεν έκανε φάσεις, στην πιο μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου ο Ροντρίγκεζ χάνει το κοντρόλ και παθαίνει άλλη μία θλάση…
Παρολ’ αυτά σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (πέμπτο στα έξι τελευταία) ο αντίπαλος έκανε μία φάση προς την εστία και κατάφερε να σκοράρει!
Προφανώς φταίει ο προπονητής του που και χθες άλλαξε την ενδεκάδα και έπαιξε με 19η διαφορετική στα τελευταία 20 παιχνίδια! Και την άλλαξε γιατί… είναι τρελός-άσχετος και… δεν έχει άλλη δουλειά από το να αλλάζει ενδεκάδες.
Για να το κλείσουμε αυτό… Κάτι για τους ΠΑΟΚτσήδες….
Ναι αυτούς που ορκίζονταν για υπομονή τον Σεπτέμβριο και από Δεκέμβριο έχουν απαξιώσει (και πάλι) τους πάντες και τα πάντα.
Μάγκες… έρχεται η ώρα της δικαίωσης! Λίγη υπομονή και θα πανηγυρίσετε ξέφρενα στους δρόμους…
Λίγο ακόμη και θα επιτευχθεί ο στόχος! Τελειώνει και αυτό το τέταρτο πλάνο της εποχής Σαββίδη! Τελειώνει ΚΑΙ αυτό! Θα μπορείτε να πανηγυρίσετε που τελειώνει άλλη μία προσπάθεια να γίνει ομάδα, από τον τέταρτο-πέμπτο μήνα της. Γιατί ομάδα ΔΕΝ γίνεται αν δεν κάνει λάθη και ειδικά αν δεν δοθεί η ευκαιρία να διορθωθούν αυτά τα λάθη.
Για το πώς τελειώνει το πλάνο… θα το δούμε σε λίγο.
Τελειώνει και αυτό που ξεκίνησε με άλλο στόχο, προχωράει με άλλο στόχο και θα καταλήξει όπως όλα τα υπόλοιπα…
Και το καλοκαίρι ξέρετε εσείς… Τότε που θα ξεκινήσει το πέμπτο «project» Σαββίδη με νέα πρόσωπα, σε μία ΠΑΕ που είναι πλέον πιο «τρύπια» και από σουρωτήρι: «Εμείς μαζί… Εμείς θα στηρίξουμε. Εμείς θα κάνουμε υπομονή ακόμη και αν γίνουν μερικά λάθη…».
Και του χρόνου τον Δεκέμβριο όπου η ομάδα δύσκολα θα πάρει «τρένο» γιατί αυτός τελικά είναι ο στόχος, πάλι τα ίδια: «Ποιος φταίει άραγε που πάλι αποτύχαμε;»
Και ξανά από την αρχή με την γνωστή επιχειρηματολογία: «Ο ΠΑΟΚ θέλει δικά του άτομα…» μήνα Ιανουάριο.
«Ο ΠΑΟΚ θέλει ξένους τεχνοκράτες…» μήνα Μάιο.
«Ο ΠΑΟΚ θέλει νεανικό σύνολο» μήνα Αύγουστο και μετά το Νοέμβριο: «γιατί δεν πήρατε προσωπικότητες;».
Και προσέξετε τι θα γίνει στο τέλος:
Το αποκορύφωμα θα έρθει όταν άνθρωποι (επώνυμοι και ανώνυμοι) που πολέμησαν μέχρις εσχάτων Ζαγοράκη ή Βρύζα πριν 2-3 χρόνια και τώρα θα πουν: «Μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν ομάδα τον ΠΑΟΚ».
Αυτά για να μην αναρωτιόμαστε τι γίνεται…Ξέρω ότι εκφράζω την μειοψηφία, ξέρω ότι άλλα πράγματα "πουλάνε" σήμερα, ξέρω ότι ακόμη και σήμερα μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι θα γίνει διαγωνισμός εξεύρεσης ευθυνών για τον προπονητή, αλλά είμαι πολύ σίγουρος και για το τι συμβαίνει, αλλά και γι' αυτά που έρχονται...
* Όπως συμβαίνει σε πολλά παιχνίδια έτσι και σήμερα έγιναν εκατέρωθεν λάθη από τους διαιτητές. Άσχετο με αυτό όμως... Ήθελα να αναρωτηθώ που γράφει ότι η εντοπιότητα στους ορισμούς ισχύει για ΟΛΕΣ τις Ενώσεις και όλους τους νομούς, ΕΚΤΟΣ από Αθήνα και Πειραιά, που το γράφει ρε σεις ότι μπορεί Αθηναίος να σφυρίζει Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, Ατρόμητο, μπορεί ο Πειραιώτης Σπάθας να σφυρίζει τον Ολυμπιακό, αλλά ΠΟΤΕ δεν μπορεί Θεσσαλονικιός να σφυρίζει τον ΠΑΟΚ ή τον Ηρακλή, αλλά… τι σημασία έχει πλέον;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.