Επίθεση σε Τούντορ! (vid)

Απόστολος Παγώνης
Επίθεση σε Τούντορ! (vid)

bet365

Εξαγριωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν τον Τούντορ έξω από τα αποδυτήρια και αφού αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά στην συνέχεια χτύπησαν και το αυτοκίνητό του. Αποδοκιμασίες σε Λαζαρίδη.

Και τρίτο ημίχρονο είχαμε στη Τούμπα, καθώς για πρώτη φορά από τότε που ο Ιγκόρ Τούντορ ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, είχαμε αρχικά έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του. Λέμε αρχικά γιατί δυστυχώς τα πράγματα στην συνέχεια πήγαν να ξεφύγουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κατά την αναχώρησή του από την Τούμπα, ο Κροάτης δέχθηκε αρχικά φραστική επίθεση από περίπου 100 άτομα που ήταν έξω από τα αποδυτήρια. Εφτασε με πολύ κόπο και προσπάθεια στο αυτοκίνητο του, υπό την προστασία των ανδρών ασφαλείας του ΠΑΟΚ, με το συγκεντρωμένο πλήθος να τον βρίζει στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα... κροάτικα! Όταν έφτασε στο αμάξι του, τα πράγματα ξέφυγαν, ενώ κάποιοι άρχισαν να το χτυπάνε.

Για λίγα λεπτά υπήρξε ένας σχετικός χαμός, αλλά γρήγορα επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το συμβάν έληξε.

Ο Τούντορ αντέδρασε, άρχισε να απαντά στο πλήθος, κάτι που ήταν λάθος του.Ακόμη χειρότερο ήταν η επόμενη κίνηση του προς τον κόσμο.

Ο 37χρονος προπονητής αποχωρώντας από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου με το αυτοκίνητό του έκανε μια άσεμνη χειρονομία, προτάσσοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, προς τους οπαδούς, που τον... κυνηγούσαν από το πάρκινγκ μέχρι τον κεντρικό δρόμο της Τούμπας! Κάπως έτσι τελείωσε και το όλο επεισόδιο.

Πλέον το θέμα που έχει ενδιαφέρον είναι το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του Τούντορ και αν αυτό το επεισόδιο είναι ικανό να τον θέσει εκτός ομάδας.

Αποδοκιμασίες και σε Λαζαρίδη

Φρούριο θύμιζαν τα αποδυτήρια της Τούμπας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την αποστολή του Ατρομήτου και πιο συγκεκριμένα τον Νίκο Λαζαρίδη για τον αποδοκιμάσουν για την χειρονομία που έκανε στο γκολ που πέτυχε. Όσο καθυστερούσε να βγει ο έμπειρος αμυντικός από τα αποδυτήρια τόσο η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Με απόφαση της αστυνομίας μια διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνιση της έξω από τα αποδυτήρια προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση. Η έξοδος του Λαζαρίδη έφερε έντονες αποδοκιμασίες από τους παρευρισκόμενους χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα