Πουλάει... τρέλα ο Μπερμπάτοφ! (pic)

Πουλάει... τρέλα ο Μπερμπάτοφ! (pic)

Gazzetta team
Πουλάει... τρέλα ο Μπερμπάτοφ! (pic)

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προχώρησε σε μια... περίεργη κίνηση, καθώς αμέσως μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook ευχαρίστησε για τα χρόνια πολλά και έκανε την κλασική χειρονομία με τον αντίχειρα!

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο μόλις έχει λήξει. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ήταν τιμωρημένος και ανήμερα των γενεθλίων του δεν μπόρεσε να γιορτάσει μέσα στο γήπεδο, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν βρέθηκε ούτε στις εξέδρες της Τούμπας!

Αυτό έγινε γνωστό με τον... καλύτερο τρόπο, καθώς ο ίδιος μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία κάνοντας την κλασική χειρονομία με τον αντίχειρα και γράφοντας «χρόνια πολλά σε εμένα... Ευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα».

Αίσθηση λοιπόν και πολλά ερωτηματικά προκαλεί όχι μόνο η κίνηση του Βούλγαρου στη φωτογραφία, αλλά και το γεγονός πως δεν βρέθηκε στο γήπεδο, όπως επίσης και ότι ανέβασε την φωτογραφία με το σφύριγμα της λήξης την ώρα που η Τούμπα... έβραζε, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο.

12661783_10153399768793526_7232800732631395182_n

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα